Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kinetóza

Celkem cumim, co jste tady za magory, i kdyz uz si davno nic pozitivniho nemyslim, tak mě neprestava udivovat, co jste schopni plodit za sracky. Thready, kde si chudak maly decko chce stahnout (ukrast) hru, pisnicku, film apod. zamykate - prece se v nasem state nekrade, kor kdyz se jedna o zavratny sumy v radech desetikorun nebo o stokorun. Jak jde ale o to, poradit nekomu, jak snaz zabit jinyho cloveka, tak nejenze tema nezamknete, ale jeste dotycnymu radite jak to obechcat.

Mate vubec mozky? Radit nekomu, kdo ma problemy se zdravim, at se oblne pred jizdou kinedrylem - to muze jen vylizanej idiot. Nejen, ze po tech patacich nesmi sednout za volant, ale dovedete si predstavit, ze se mu udela blbe v aute, treba "jen" prejede do portismeru a nekoho naboura? Na rovinu rikam, ze pokud by se mne neco takovyho stalo, a takhle zfetovanej/sjetej imbecil mne treba naboure nebo zabije v aute nekoho z rodiny a prezije to, tak bych mu na fleku rozmlatil rypak a tem, co mu to radili taky.

Staci, ze po silnicich jezdi vikendari, ozrali, skutecne zfetovani, pak trotlici pod praskama a vy budete radit, at si nekdo, kdo od prirody k rizeni nema vlohy, jeste reflexy opravi patakama....

Wolve sorry, ale pro takovy lidi jako ses ty je lepsi neridit. Muzes udelat nestastnym sebe nebo nekoho jinyho, az zabijes nekoho ve tvym aute nebo v cizim. Ne kazdej muze ridit, stejne tak jako ne kazdej muze byt Usain Bolt.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat