Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vanoce jsou opet tu :-)

S tím mlíkem to dělám tak, že kapra dám do mlíka přes noc, pak opláchnu ve studený vodě a až pak potřu česnekem a dám zase odležet. Kdo netrvá na podkovách, tak se dá kapr pěkně vyfiletovat a zbavit kostí zářezama přes kosti cca 3-5 mm od sebe (na netu je hromada videí jak na to). Když se to udělá pořádně, tak se dá pak takovej kapr dát i malýmu dítěti. Na kostičku nenarazíš...
Já mám kapra rád, ostatní členové rodiny ale moc ne. Takže teď dva roky po sobě jsem dělal lososa a je to pecka...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat