Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem psi a výkaly...

No jak se to vezme. Ono dost zalezi na okolnostech.
Mam kamaradku, ti meli v byte na sidlisti vymarskeho ohare, pak se jeji rodice i se psem prestehovali do domecku se zahradou. A ta kamaradka rikala, ze si mysli, ze ten pes byl stastnejsi v tom byte, protoze s nim chodili kazdy den treba na 2hodinovou prochazku a zbytek dne ten pes proste v byte prospal. Ted ma dum se zahradou, ale vzhledem k tomu, ze je tam vic prace na baraku, tak nemaji tolik casu chodit se psem na dlouhe prochazky, takze ten pes si v podstate pohorsil.
Dalsi kamaradka ma otce v duchodu, ten mel psa .. sice v dome bez zahradky, ale na vesnici, kde bylo urcite kam chodit ... a venceni ve stylu 15 metru tam, 15 metru zpatky a sup domu... neni divu ze pak ten pes byl tlustej, nemocnej a umrel driv nez kdyby mel "normalni" peci.

Dospelej pes proste obvykle v nepritomnosti panicka chrni a obzivne az kdyz panicek prijde domu :-) To uz je pak skoro jedno, jestli spi v byte nebo v dome, ne? Spis je fakt podstatne, jak se mu ten panicek venuje, jestli s nim chodi na prochazky (a ne jen obejit barak) atd.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat