Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To nebola otazka, to bola provokacia od teba a moc netusim o co ti ide. Je to tvoja rodina, ci si ho…
Mnauik 21.11.2014 21:08
Mnauik
Asi budeš mladší ročník. Zeman byl -možná- dobrý před více než 20 lety, kdy "vystavěl" (za velkou ce…
touchwood 21.11.2014 22:32
touchwood
výroky mají za cíl myšlení blbců a lidí, kteří si sami nevěří. Takoví lidi hledají vnějšího nepřítel…
cejna 22.11.2014 06:40
cejna
prezident není můj nepřítel (když tak už prosím vnitřní :-)), je mi v podstatě volný, stejně jako Kl…
touchwood 29.11.2014 20:54
touchwood
Docela by mě zajímalo, jak by někteří byli schopni přijmout, kdyby si ho Zeman začal honit na veřejn…
Zarniwúp 30.11.2014 01:03
Zarniwúp
A Khárl s Kalouskem by zase mohli na veřejnosti hajlovat, když už si to umožnili zákonem. http://www… poslední
Chocholoušek 30.11.2014 04:46
Chocholoušek

To nebola otazka, to bola provokacia od teba a moc netusim o co ti ide. Je to tvoja rodina, ci si ho nebodaj vazis ako cloveka

Zeman má jednu dobrou vlastnost. Přímo řekne, co si myslí (nebo to dobře předstírá). Někdy k tomu volí i ostřejší slova, aby vyvolal diskuzi na to téma. Ale média se bohužel chytla toho, že je to alkoholik, který mluví sprostě a jednodušší lidé (hlavně voliči Schwarzenberga*) se toho chytli.

Zeman není můj favorit, ale rozhodně je to zatím nejlepší prezident ČR a Češi by si právě měli v této době, kdy Evropě hrozí islámská hrozba z jihu a jihovýchodu dokonce i z vnitra Evropy, Zemana vážit a podporovat. Potřebujeme prezidenta, který se dovede vyjádřit proti Islámu.

*tímto výrokem jsem nemyslel voliče Schwarzenberga, ale spíš průnik jednoduchých lidí a voličů Schwarzenberga
pro flega: tak a teď diskutuji ;-)

Asi budeš mladší ročník. Zeman byl -možná- dobrý před více než 20 lety, kdy "vystavěl" (za velkou cenu nekonzistentní strany) ČSSD do podoby levicového hegemona. Ale fakt, že tu stranu doopravdy nezkonsolidoval, je třeba vidět i z tzv. "lánského puče." Jeho pád začal už kdysi dávno, při první volbě po odstoupení Havla, kdy ho potopila část vlastní strany, přesněji ti, kteří jej znali velmi dobře a věděli, co je to za pomstychtivého hajzlíka. To ho komplet morálně zlomilo a z člověka, který měl jen mocenské cíle se stal úplně zkažený člověk posedlý pomstou. Naoko odešel do "důchodu", o to usilovněji ale se svým alteregem Šloufem spřádal plány jak se dostat zpět. O straně SPOZ, coby servisním nástroji prezidentské volby, bylo rozhodnuto dávno předtím, než vznikla. No a v prezidentském úřadě se Zeman chová jako velký intrikán. Toť vše.

Co se týká toho, co on říká, tak jeho výroky mají za cíl myšlení blbců a lidí, kteří si sami nevěří. Takoví lidi hledají vnějšího nepřítele (Islám, USA, ...) vůči kterému se můžou vymezit a dokázat si, že stojí na správné straně barikády (hlavní je nemyslet, to obstará Zeman/Šlouf, který vymyslí jednoduché fráze a pravdy, které budou opakovat do bezvědomí).

"Voliči" Schwarzenberga (ti extrémně aktivní, s nálepkami a podobnými proprietami) jsou podobní blbové, jen s opačným znaménkem.

Jinými slovy, blbové jsou statisticky rovnoměrně rozprostřeni mezi levici i pravici.

P.S.: Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.. (takový dobový antiislamismus)

prezident není můj nepřítel (když tak už prosím vnitřní :-)), je mi v podstatě volný, stejně jako Klaus. Jen nechci, aby mě reprezentoval a za mně mluvil. Je to tak těžké pochopit?

Ač jsem bývalý režim zažil (možná proto), nemám rád tohle bolševické "když nejsi přítel, tak jsi nepřítel." Pokud bude Zeman jezdit po návštěvách, bude držet hubu bez potřeby sdělovat názory putinovského Ruska, nebude chlastat a hrát si s s nejlepším hejtmanem ve vesmíru na českého kardinála Richelieu, je mi jedno, že je prezidentem.

Docela by mě zajímalo, jak by někteří byli schopni přijmout, kdyby si ho Zeman začal honit na veřejnosti. Například. (Chvilkami mám pocit, že to není až tak daleko od reality.) Jestli by se i v tomhle případě našel někdo, kdo by se oháněl pokrytectvím, falešnou morálkou a vším možným podobným... :-)
U Jima Morrisona by se to třeba nějak sneslo a omluvilo...

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru