Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Komunistická neúspěšná revoluce 17. 11. 2014

Asi budeš mladší ročník. Zeman byl -možná- dobrý před více než 20 lety, kdy "vystavěl" (za velkou cenu nekonzistentní strany) ČSSD do podoby levicového hegemona. Ale fakt, že tu stranu doopravdy nezkonsolidoval, je třeba vidět i z tzv. "lánského puče." Jeho pád začal už kdysi dávno, při první volbě po odstoupení Havla, kdy ho potopila část vlastní strany, přesněji ti, kteří jej znali velmi dobře a věděli, co je to za pomstychtivého hajzlíka. To ho komplet morálně zlomilo a z člověka, který měl jen mocenské cíle se stal úplně zkažený člověk posedlý pomstou. Naoko odešel do "důchodu", o to usilovněji ale se svým alteregem Šloufem spřádal plány jak se dostat zpět. O straně SPOZ, coby servisním nástroji prezidentské volby, bylo rozhodnuto dávno předtím, než vznikla. No a v prezidentském úřadě se Zeman chová jako velký intrikán. Toť vše.

Co se týká toho, co on říká, tak jeho výroky mají za cíl myšlení blbců a lidí, kteří si sami nevěří. Takoví lidi hledají vnějšího nepřítele (Islám, USA, ...) vůči kterému se můžou vymezit a dokázat si, že stojí na správné straně barikády (hlavní je nemyslet, to obstará Zeman/Šlouf, který vymyslí jednoduché fráze a pravdy, které budou opakovat do bezvědomí).

"Voliči" Schwarzenberga (ti extrémně aktivní, s nálepkami a podobnými proprietami) jsou podobní blbové, jen s opačným znaménkem.

Jinými slovy, blbové jsou statisticky rovnoměrně rozprostřeni mezi levici i pravici.

P.S.: Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.. (takový dobový antiislamismus)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat