Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 25roků poté...

To je prdel citat teba, pretoze je to prispevok ala CHocholousek.
Kopec urazenej jesitnosti a kydov na ostatnych, nic konstruktivne, nic zaujimave, nic podlozene.
Co furt trepete o vranach? Co zase delite svet na ciernobiely a kto nie je s nami je proti nam? Sem chodi mnoho ludi, s ktorymi sa nazorovo nezhodnme, do riti si navzajom nelezieme a fungujeme. Preco dokazem fungovat s 20 ludmi nazorovo, vekovo, povahovoa a neviemakoeste odlisnymi, ale s jednym dvoma nie?
Toto je presne to, co si mi pisal inde...a nemas nahodou pocit, ze si stratil sebareflexiu? Pozri si obcas svoje posledne prispevky, co curelu alebo Chocholouska na poradni. Okrem takmer az nenavistnych tlachov nic k veci. A vzdy nejaky konflikt.
Tu je to rovnake, vsetci sa normalne hadaju, deli sa to tu na pravicu a lavicu a neviem co este, ale 1-2 musia byt vzdy proti vsetkym a robit rozbroje?
Po nutenom odchode psychicky naruseneho jedinca nam tu zostal mozno trosku menej, ale tiez naruseny Chocholousek, ktori sa neznesnie s nikym. Jeho prispevky si cital? Co tam vidis? Informaciu? Podnet? Nieco zaujimave? Su vtipne? Bavia vobec niekoho?
Aby som mohol pripustit moznost, ze vsetci ostatni sa mylia a naopak Chochol a ty ste blizsie k objektivnej pravde by vas statisticky malo byt viacej. Ale nie je tu Chochol proti vsem a potom si tu ty, ktory si s nim, ale len z dovodu, ze ty si tiez proti vsem, ale este z poradne, takze uz z principu musis stat spolu s nim.
Pravidla su jednotne, pravidla posudzuju ludia a tym padom nikdy nebudu 100% objektivne. Ale nestavaj nas laskavo do pozicie nejakej sekty, ze tu drzime vsetci spolu a spikli sme sa proti vam momentalne 2 slusnym ludom.
A teraz podla mna najzakladnejsia otazka a jedina dolezita.
Preco chodis medzi ludi, ktori ti podla teba ublizuju, su to hnusne cierne vrany, co drzia spolu, nemaju jednotne pravidla pre vsetkych a vobec vsetko tu je zle a zhnite. Preco? Nie je prirodzene a zdrave medzi takuto zberbu nechodit? Nie je naopak prejav choroby to, ze sa sem opakovane vraciate?
Myslim, ze ty mas este sancu nieco zo sebou spravit, pri Chocholvi by zabrala mozno chemia, inak mu moc sanci uz nedavam.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat