Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 25roků poté...

To je prdel, to tady cist. Sem asi zacnu chodit castej, do doby, nez chytnu ban. Vidim, ze treba pikobelo se uz profiluje jako blizky kamos kachni tlamy - madla.

Tak byt neoblibeny v kolektivu neni nic spatneho. Andel by v kolektivu certu taky oblibenej nebyl. Stejne jako bila vrana mezi cernyma, takze pokud je nekdo neobliben v kolektivu imbecilu, je to pro nej dokonce pocta.

Zatim mate na chocholouska milion kecu, ale nikdo mu na primitivni otazku nedokaze odpovedet. Napriklad tohle:

Proč odmítáte jednotná pravidla pro všechny?

Na tom dotazu neni nic vysiracskyho a proc vlastne neodpovite? I malymu decku je to jasny, protoze ti chytrejsi z vas si uvedomuji, ze pro pepika neplati to, co pro tonika a chocholousek i ja mame pravdu, kdyz rikame, ze "pravidla" plati jen pro neoblibene v kolektivu:). A to moc dobre okecat nejde. To jde jedine zabanovat. Takze sup kluci a banujte. Mate tady minimalne 2 lidi, kteri vam nelezou do prdele. Ficka nebo jak se jmenoval to uz asi vzdal. Hledat ho v diskuzi nebudu. V 99% pripadu totiz prvni zacinate urazet vy - mluvim z me zkusenosti - takze neoblibeni se jen prizpusobili. Ja vzdy branil ty chudaky, co maji pc jako konicka a tady je urazite hlava nehlava. Teprve pak jsem zacal vracet stejnou minci.

Toto je nejvetsi prdel z celych debat

snad jen nekrmit.

A krmite a krmite a krmite a krmite a krmite. To by se jeden posral, jaky ze sebe delate inteligenty, jak se nenechate vyprovokovat, jak nebudete reagovat a skoro vsichni - do jednoho - jste jen banda tupych zvanilu, protoze reagujete a reagujete a reagujete a reagujete.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat