Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 25roků poté...

Počítají vaše dráhy s nárůstem kapacity? (dá se imho čekat velký zájem cestujících)

Pokial viem nie, kedze vlaky chodia skor prazdne ako plne ide skor o naplnenie sucasnych kapacit

Nebojíte se že značně přibude těch nepřizpůsobivých (staří bezdomovci, mladí Romové - bezdomovci si z vlaků udělají své nové trvalé bydliště, Romové tam budou dělat bordel)

Myslim, ze nie. Zeleznicna policia sa dost nudila, zaradili ju pri statnu a uz dokonca vybera pokuty na cestach, takze si aspon konecne zacnu robit pracu, co maju.

Zdarma to samozřejmě nebude a zaplatí to stát - to máte tak bezva rozpočet, že si to můžete dovolit?

Vlaky zadarmo sa berie ako zaciatok predvolebnej kampane naseho premiera. Navyse to cisto popullisticky krok, ktory ma zakryt zvysenie dani pre podnikatelov a zivnostnikov (tesime sa) a v sumare chce stat zatazit ludia samozrejme viacej ako im da. Osobne to beriem ako cisty populizmus a krok, ktory nikam systemov samozrejme nevedie. Navyse stat uz roky dotuje zeleznice ako ciernu dieru a nie a nie ich dostat z cervenych cisiel.

Pokud bude muset tolik prostředků padnout na cestování zdarma, zbude vůbec něco na modernizace tratí a vlaků? Nebo se hodláte zakonzervovat? Udělat si z vlakové dopravy "skanzen" ? (edit: naše dráhy vám prý půjčí 40 starých vyřazených koženek - no to je tedy vyhlídka..)

Toto je dobra otazka. Namiesto dotacii nakladnej dopravy, ktora by mohla konkurovat tranzitnej po cestach, ci zvyseniu kultury vo vlakoch stat vynaklada prostriedky opat bezucelne, z mojho pohladu tam nevidim ziadnu metodiku alebo vyhlad do buducnosti. Po nas potopa.
Ak by som to mal zhrnut do jednej vety je samozrejme toto cestovne zdarma blbost.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat