Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Fronta na banany

Tito „ekonomové“ totiž nejsou ničím jiným, než placenými profesionálními lháři v žoldu bankéřů, korporací a jimi řízených loutek – pravicových politiků. Tito slouhové kapitálu pak zcela záměrně na objednávku výše zmiňovaných z práce slušných lidí tyjících asociálů lžou a zatajují, nebo překrucují fakta.

Kapitalistický ekonom by Vám sem hned dosadil tabulku, kde by šikovně vypočítal, že z dnešní průměrné mzdy, byste si koupil místo šesti tisíc rohlíků deset tisíc kusů pečiva a místo stovky kuřat třeba i dvě stovky kusů drůbeže a dvě nádrže benzínu místo jedné. Jenže ono to má všechno háček, nebo spíš pořádný velký zahnutý hák!

Oni Vám už totiž ti „ekonomové“ neřeknou, kolik Vám na to nakupování rohlíků, kuřat a benzínu z té výplaty zbude peněz po zaplacení nájemného a energií, případně předražených hypoték! Dám jednoduchý snadno pochopitelný příklad: Pracující za socialismu v osmdesátých letech minulého století, měl průměrný plat okolo 3.000 korun. Dnešní opravdový průměrný plat, pokud nepočítám platy managerů a ředitelů, které do něj záměrně míchají zastánci současného režimu, činí cca 14 až 16.000 korun, v případě, že děláte přesčasy a zanedbáváte svou rodinu 20.000 korun. Teď se tedy podíváme, kolik zbylo člověku z platu za komunistů a kolik mu zbude teď po zaplacení nájmu kupříkladu bytu 3+1.

Úryvky z článku: Kapitalističtí ekonomové lžou, až se jim od „huby“ práší!
To abyste neusnuli! :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat