Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Fronta na banany

Sakra, jsi chlape hrozně rychlej, nestíhám editovat. Tak to hodím jako dodatek sem:
....

- běžný automobil Škoda - na pořadník. Strejda na Š120 čekal víc jak rok (neměl známosti. Pak mu odešlo relé, které nebylo k sehnání a jezdil půl roku bez dobíjení, než mu došla trpělivost a čornul ho na parkovišti jinému chudákovi. Trest ho neminul. Další měsíc mu ukradli nedostatkové stěrače)

A tak by se dalo pokračovat. Ne, nestýská se mi a ani nelituju třepání klíči. Sice si tak nějak pamatuju už tu fázi, kdy socík uvadal a rozvolňovaly se řady (jsem ročník 71), ale ten strach že někde se člověk nahlas moc otevřeně vyjádří, prozradí nesprávné osobě že poslouchá Svobodnou Evropu či Hlas Ameriky znám. Na učňáku jsme měli několikrát pány v tmavých oblecích, kteří přijeli černou Tatrovkou a dvěma spolužákům hrozil vyhazov (a to byl rok 1987, co se tak dělo v padesátejch ...).
Dostal jsem dvojku z chování za nedostavení se k oslavě 1. máje.
Prasak níže mi připomněl dobu, kdy jsem vyrážel do Prahy pro elektronické součástky. Slezl jsem se seznamem všechny dostupný prodejny a odnášel sotva polovinu (tranzistor KF507 za 10Kčs, KF517 rovněž) - nebyly ani blbý odpory.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat