Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zaujimave zistenie o dvojickach

Ludia zboznuju konspiracne teorie, ja sam sa nemozem obcas ubranit nutkaniu im verit (ako som napriklad isty cas pochyboval o pristati na Mesiaci) a proti tomu asi nic nespravime. Mame to v povahe.
Ale prave toto ich oslepuje a nevidia potom jasne veci, respektive su na pokraji ich zaujmu a uniknuich pozornosti. O pade dvojiciek uz bolo toho zverejnene mnoho, toerie su to zaujimave a nedaju sa hned zavrhnut aj ked niektore su hned na pohlad smiesne...napriklad chybajuce lietadlo na zazname kamery z Pentagonu...staci trosku vediet nieco o zaznamovych mediach a je jasne preco tam lietadlo chyba.
Ale ako radi machruju pravnici podme k meritu veci. Vedel niekto z vas, ze okrem dvoch mrakodrapov sa zrutil pri utoku aj treti niekolko hodin po zruteni prvych dvoch?
Zaujimave nie je to, ze spadol, ale ako padol. V prvom rade do tohoto mrakodrapu nevrazilo ziadne lietadlo. V druhom rade zo zaznamu, ktory je k dispozicii sa clovek nemoze ubranit dojmu, ze ide o riadenu exploziu. Prve dva domy sa zrutili akoby vlastnou vahou, cize sa rucala vrch a postupoval smerom nadol.
Treti mrakodrap sa zacal rozpadat zospodu ako je to pri riadenych exploziach. Preco?
Nie som velky zastanca konspiracii, skor odporca. O prvych dvoch veziach sa mozeme bavit hodiny a nenajdeme jasne za a proti, ale ta tretia veza mi vrta hlavou. Ak by sa aj vplyvom tepla nahriala konstrukcia po krajoch a zacala rucat zospodu tak mal apadat nabok. Jemu sa naraz podlomila cela podstava, na ktorej stal a padol rovno dole.
Zhodili ho samotni amici napriklad z bezpecnostnych dovodov? A preco to nechcu priznat? Preco sa o tomto tretom mrakodrape takmer vobec nehovori a v mediach sa prepierali hlavne prve 2? Pretoze tento je takmer jasny? Ak ho zhodili amici ako to stihli? Navrtat otvory, podavat vybusnisny, natiahnut kable, pripadne evakuovat budovu. O tretej vezi je zufalo malo udajov, co vyvolava kopec pochybnosti, napriklad, ci majitel 7 (tretia budova) Larry Silverstein poziadal o riadenu demolaciu budovy alebo nie. V roku 2002 tvrdil napriklad toto:

"I remember getting a call from the, er, fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, 'We've had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.' And they made that decision to pull and we watched the building collapse.

Pre neanglictinarov...velitel hasicov mal obavy o bezpecnost a povedal, ze najlepsie by bolo asi budovu "strhnut'. Neskor vraj hasici evakuaovali ludi a bolo pocut tazke explozie z budovy.
Osobne si myslim, ze vlade vyhovuje, ze ludia sa zaoberaju len prvymi dvoma budovami, pretoze tam su nevinne a prave na tretiu, kde su pravdepodobne vinni sa nikto nezameriava.
Inak samozrejme je obdivuhodne, ze amici nezahalali a maju hned cele hnutie za pravdu o 9/11. Odporucam http://www.ae911truth.org. This is America:-)

Předmět Autor Datum
Vedel niekto z vas, ze okrem dvoch mrakodrapov sa zrutil pri utoku aj treti niekolko hodin po zruten…
Zarniwúp 04.11.2014 11:10
Zarniwúp
Jo, najednou je to "IN". Když jsem o tom psal já, tak to byl prý jasný podvod, který Bellic dokáže v…
Chocholoušek 04.11.2014 11:18
Chocholoušek
No promiň, že jsem se tě nezastal. :-) Na tu hádku si pamatuju matně, fakt je že "doladit" záznam sk…
Zarniwúp 04.11.2014 12:23
Zarniwúp
JA SOM NADAVAL KED TY LUDIA SKAKALI Z TYCH DVOJICIEK A NEOTVORILI PADAK OD NERVOV SOM NADAVAL
Karell 04.11.2014 11:58
Karell
[913409_jetpack-padak.jpg]
Karell 04.11.2014 12:03
Karell
Po shlednuti tohoto dokumentu : http://www.youtube.com/watch?v=QmzIVggrSAw jsem byl uplne jako opare…
Schizo 04.11.2014 14:36
Schizo
U kapitalisty je to celkem v normě. Proto těm sviním 80% planety nevěří. Jen "peklí", aby si narvali…
Chocholoušek 04.11.2014 14:42
Chocholoušek
A co navrhujete jako alternativu kapitalizmu?
JR_Ewing 04.11.2014 14:44
JR_Ewing
Nejlépe žádnou.
Chocholoušek 04.11.2014 14:59
Chocholoušek
zakon džungle?
JR_Ewing 04.11.2014 15:06
JR_Ewing
Ne, ani jednu alternativu kapitalismu ;-)
Chocholoušek 04.11.2014 15:46
Chocholoušek
Takže ty jsi věčný nespokojenec? Rozohňovat se, jak je všechno špatně bez vidiny něčeho alespoň troc…
JR_Ewing 04.11.2014 16:54
JR_Ewing
I hate kapitalisms i want back socialižmuš
Karell 04.11.2014 16:57
Karell
Ne, to nejsem. Tak schválně budu přemýšlet, co je na kapitalismu pro řadového občana tak skvělého...…
Chocholoušek 04.11.2014 17:02
Chocholoušek
A srovnáváš kapitalizmus v Číně nebo Rusku, či dokonce z předminulého století (začátek průmyslové re…
JR_Ewing 04.11.2014 17:27
JR_Ewing
Mimochodem, mícháš hrušky s jablkama. Hledáš něco pozitivního na kapitalizmu (ekonomický model) a vy…
JR_Ewing 04.11.2014 17:37
JR_Ewing
Míchám to, protože to tak u nás bylo a je prezentováno. Ba ještě hůře, někteří "nadšenci" si demokra… poslední
Chocholoušek 04.11.2014 18:25
Chocholoušek

Vedel niekto z vas, ze okrem dvoch mrakodrapov sa zrutil pri utoku aj treti niekolko hodin po zruteni prvych dvoch?

Věděli.
Jeden z dokumentů, nebo možná z více dokumentů, uvádí, že hlasatel/ka jedné ze zpravodajských relací ohlašuje pád WTC 7. „Právě jsme se dozvěděli, že se zřítila budova...“ a uvádí její obchodní název. V záběru online, v reálném čase za jeho zády, přitom WTC 7 ještě stojí a zřítí se asi až deset minut potom. Samozřejmě, že v současné době je to již asi neověřitelné, resp. vždy zpochybnitelné manipulací se záznamem (např. zpožděným záznamem).. Nicméně uvádí se, že studio, ze kterého se vysílalo, je skutečně umístěné tak, že záběr na pozadí byl skutečně in natura, na budovy WTC z něj bylo vidět přímo a přímý záběr "z okna" byl použit.
K WTC 7 je těch nesrovnalostí víc, tohle je jen jedna z nich.

edit: Co si ještě pamatuji těsně po 9/11 a prošlo i našimi zprávami, byla přímá svědectví brzo po útoku (v řádu hodin, možná max. dvou-tří dnů), kdy poměrně dost svědků z ulice tvrdilo, že druhé(? - až po prvním nárazu koukali víc po nebi) letadlo bylo bez imatrikulace. Pamatuji si, jak se dušovali, že to nebylo letadlo žádné letecké společnosti, prostě jen celé šedé.... Tohle jsem už později nezaznamenal, skutečně jen těsně po útoku, jestli se to ještě někde uvádělo, tak určitě ne v pozdějších oficiálních zprávách.

Po shlednuti tohoto dokumentu : http://www.youtube.com/watch?v=QmzIVggrSAw jsem byl uplne jako oparenej a chtelo se mi blejt.

Nevim, jestli je to další vymejvani mozku, ale me dost presvedcil o tom, ze si to zmrdi odstrelili sami a to vcetne WTC 7. Jen nechapu, proc tam teda hnali zpet ty lidi, kteří utikali a proc tam nechali pochcípat i policajty a hasice . Jasne aby to bylo realny, ale to je na me uz silny kafe.

Nejvíce mne presvedcila pasaz o mrakodrapu v Madridu, podobne konstrukce, který zachvatil obrovsky pozar, trvajici 24 h a stalo se uplny hovno, sesunulo se par pater a to bylo cely....

Mimochodem, mícháš hrušky s jablkama. Hledáš něco pozitivního na kapitalizmu (ekonomický model) a vytáhneš prvky demokracie (politický model). Kapitalizmus nerovná se demokracie, kapitalizmus bez demokracie uplatňuje dnes například Čína (i když tam tlak společnosti pomalu sílí a pod povrchem to bublá, uvidíme, jestli dojdek postupnému uvolňování tlaku nebo to bouchne) nebo Rusko. Taktéž demokracie nerovná se kapitalizmus, tam sice surový aktuálně fungující příklad nějakého státu nenajdeme, ale například ekonomické modely (se silným státem) v severských zemích se od surového kapitalizmu dost liší.

S liberální demokracií a vládou práva však kapitalizmus vypadá, jako docela použitelný model fungování.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru