Fenomén olivový olej...
Strašně mě sere, když vidím lidi kupovat olivový olej z pokrutin (Pomace), tahle sračka ze zbytků je ještě horší než pravý slunečnicový přitom je to předražené. To jsou lidi fakt tak blbí, že když vidí olivový olej, tak si myslí, že to je super? Osobně kupuji pouze extra virgin. Argument, že je drahý neobstojí, poněvadž se dají vychytat akce a mít ho za pár šupů...
Co vy? Jak jste na tom s oliváčem? Používáte?
Tím ovšem nemáš zaručeno zhola nic
Označení "extra virgin" je podle mě něco jako "100% bavlna" na štítku u trička, nebo "herní PC" za 10 tisíc.
Zdroj: Blesk.
Nepsal o tom taky Hájek na protiproudu, aby to bylo ještě seriosnější?
Protiproud je celkem důvěryhodný. Dlouhou dobu si jejich články prověřuju na jiných místech, a světe div se, nevidím na tomto serveru ani mrť nepravdy. Ty jsi taky antikonspirátor
?
Tak jasně, píšou o věcech, co jinde ne. Ale teorie o NWO a podobně? Nevím nevím...
Spi dál. Nevidíš čorta ani když tě kouše do prdele? Ach tak - to by ses musel ohlédnout...
Změním to? Nezměním.
Hele, mám kamaráda. Ten nežije ničím jiným, než tím, jak nás tady židi škrtí u krku, utahují šrouby, odposlouchávají nás na hajzlu, lejou do vody sajrajty abychom neměli děti a podobně. Každá rozkopaná ulice je naschvál spáchaný židy na našem národě, každé zdražení rohlíku o desetník taky. A tak dále.
I kdyby měl z poloviny pravdu - pak co? Máme sedět a užírat se tím, jak nám vládnou nevolené elity? Hulákat po tramvajích, že lidi jsou hovna, co se nepůjdou bránit a podobně? Ustavovat další a další politické strany se zisky 0,04%?
Možná je můj pohled na to špatný, ale prostě takový je.
Moje odměna za život, který propůjčuju systému (a sere mě tak, že hledám vhodné lano), jsou informace. Nebudu hulákat po tramvajích, mně stačí vědět.
A víš, že opravdu víš?
Vím, že nic nevím. Proto se snažím.
Nemají se lépe ti, co nevědí?
Edit: Ajta, zde se řeší olej. No, dneska jsem trochu doléval do motoru. Ale žádné "Extra virgin" na tom napsáno nebylo. Jen nějaká čísla, myslím, že 5W30.
Motor TDi?
Nene, benzínová 1,4 od Ford. Čili - Fix Or Repair Daily
Je až podezřelé, kolik chlapů se dokáže bavit o olivovém oleji.