Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Putin

Este donedavna som tvrdil, ze jak dobre, ze Rusko vedie citatelny Putin, ktory je zarukou aspon akej-takej stability v samotnom Rusku.
Az som zhliadol dokument o Putinovi a videl ho v akcii. Zostal som zhrozeny. Dokument nie su nejake spravy z netu, ci z novin, videl som Putina na konferenciach, ako sa zhovara s redaktorom, ako vystupuje a bavi sa s ludmi a bolo to zleeee...velmi zle. Po vzhliadnuti dokumentu si dokonca myslim, ze Putin je schopny nariadit jadrovy utok, co som doteraz nepredpokladal.
Nebudem rozpisovat, ze Putin ovlada 90% medii, ze vedie stranu, ktorej nie je clenom (wtf?), ze si upravil ustavu a pod. Zaujala ma napriklad scenka z dokumentu. Putin je muz cinu a dozvedel sa, ze nejaka lokalna sukromna fabrika ide prepustat. Putin povedal, ze sa prepustat nebude a vystartoval zo svojou suitou do fabriky, kde prinutil sukromnych vlastnikov podpisat, ze ziadne prepustanie nebude lebo ON rozhodol, ze nie. Hm zaujimave, ze Putin rozhoduje o mojej firme a o tom, co spravim, ale to nie je to hrozne. Hrozne bolo ako sa choval na zasadnuti. Pravdepodobne posledny z odbojarov, ktory odmietal podpisat sedel za stolom spolu s asi 30 ludmi z vedenia. Putin chyti papier, prebehne ho ocami a vidi, ze tam nie je jeho podpis. Pyta sa ho, ci podpisal a preco nie a hned na to rozkazovacnym tonom nariaduje dotycnemu, aby to siel podpisat. Ten chlapik siel ako na popravu, mal som pocit, ze sa tam zruti. Putin mu hodil papier a pero s opovrzlivym gestom, chlap bol uplne mimo, podpisal a v tranze odchadzal s jeho perom tak ho zastavil nech mu ho este vrati. Proste dokonala potupa v priamo prenose a pred vsetkymi.
Podobnych scenok je tam viacej, zaujimave su tlacove konferencie a Putinove odpovede na otazky novinarov. Vsetko je v style neserte ma, MY sme Rusi, MY sme silni, NAS musite respektovat. Ziadne naucene odpovede, z Putina priam srsalo obrovske ego a pocit nadradenosti nad vsetkymi ostatnymi. Mal som z neho pocit, ze pohrda ludmi okolo neho.
Fu naozaj som mal pokazenu naladu, doteraz som zil v domneni, ze Putin je sice trosku anrcista, ale inak v pohode chlapik, co hra drsnaka na cely svet lebo je to jeho uloha, ale teraz...
Perlicka je, ze asi o tyzden na to bol podobny dokument o Obamovi, kde som mal pocit, ze je to clovek, co zije vedla v susedstve. Spravanie sa k ludom, odpovede na otazky, celkovy dojem, to vsetko bolo uplne obycajne a prijemne a pritom slo o prezidenta USA.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat