Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Putin

Nevidím, no.

Hodím oslí můstek k mé poslední větě předchozícho příspěvku... Ano, nevidíš. To je ale tak jediné, co k tomu můžeš říct. Není prostě čím profesora Zubova zdiskreditovat (zatím), tak prostě musí stačit k jeho neobjektivnosti to, že byl za své názory perzekuován... Promiň, laciné.

Třeba absolutně odmítám vedení státu představitelem jakéhokoliv náboženství.

S tím souhlasím, bohužel, když si to většina vybere, nenadělám s tím nic. Osobně jsem ale pro vládnutí rozumem, nikoli vírou. No a bohužel ani pro vládnutí pomocí ideí, dogmat, nějakého proudu, směru atd. Což je samozřejmě i dnes. Já bych byl ale pro minimalizaci těchto jevů, kdežto Ty pro jejich "správné" nasměrování a posílení. Připadá mi to stejné, za mě jedno jest, jestli nám vládne fanatik náboženský nebo ideový...

Ti lidé, o kterých jsem mluvil, nepřišli o práci kvůli nějaké zakázané propagaci. Jen a pouze na základě zveřejnění svých názorů, přičemž některý z nich (těch názorů) ani neporušovaly zákony této země. Asi chápeš, že konkrétně to tady nebudu zveřejňovat.

Samozřejmě chápu, že to tady nebudeš zveřejňovat, byla by to kravina. Nicméně vypovídající hodnota je nula... Je to asi to samé, jako bych já řekl, že neznám nikoho kdo o práci kvůli svým politickým (to slovo je sakra důležité, pokud budeš mít "názor" že máš malou výplatu a budeš si ji "kompenzovat" kradením firemního materiálu, tak není na místě se divit, že kvůli takovému "názoru" někdo přijde o práci. Neříkám, že je to tato varianta, ale abychom si uvedli na pravou míru za jaké názory) přišel. A takového nikoho fakt neznám. U nás ve firmě je komunista, muslim, dokonce jsem viděl i týpka s vytetovanou svastikou a jsou tam, záleží jak si vykonávají svou práci, ne čemu věří, nebo jaký politický názor mají. Netvrdím, že není nikde majitel firmy, který je ortodoxní v nějakém politickém názoru a že perzekuuje nějakého zaměstnance za opačný postoj. Dlužno je ale říct jednu kurevsky důležitou věc. U nás je takovéto jednání nezákonné!, narozdíl od ruska, kde je zákon Putin (a to mi snad nevyvrátíš, v podstatě ani nemůžeš, když už jsi přiznal, že je autoritářský vůdce... :-) ). Takže pokud se to tady děje, dělo, je možné se proti tomu bránit, narozdíl od země, o které se bavíme, kde je to tak nějak standardem... Takže tady to trochu pokulhává.

Protože tady na debatách debatujeme spíš o těch Putinovo krocích, proti kterým vesměs nic nemám.

No a pokud by tě to moc neobtěžovalo, můžeš mi tedy vyjmenovat, pro představu, nějaké putinovo kroky, které jsou ti proti srsti? Docela by mě to zajímalo...

Nejsem.

Tady se asi neshodnem a navíc je to věc, která je prostě relativní, takže zůstaneme každý u toho, čemu věříme a co si myslíme (o Tvém fanatismu). :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat