Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Putin

Tak popořadě, já nikde nepsal, že už předem věřím tomu, co řekne, psal jsem že je podle mě jako osobnost a člověk důvěryhodný a objektivní. To jsi mi nijak nevyvrátil. Jediný "argument", který máš, je, že přišel kvůli svým názorům o práci... Ano, ale jeho chování předtím a potom zůstalo konzistentní a to právě zdůvěryhodňuje profesora Zubova jako osobnost. On kritizoval, byl za to perzekuován a kritizuje dál, a? To ho jako dělá méně objektivním...? Právě naopak! Nedůvěryhodným by ho dělalo, kdyby držel hubu, dostalo by se mu nějakých perzekucí (z jakýchkoli důvodů) a až poté by začal kritizovat. Ale nečekám, že bys to takto viděl...

Já ale nepatřím k žádnejm fanatickejm obdivovatelům a internetovejm ochráncům Matičky Rusi

Ano, hrubku uznávám, jsem analfabet, někdy mi něco uteče... Dík
Nicméně souhlasím, nejsi obdivovatel matičky rusi, přiznejme si, jsi obdivovatelem a tam si dovolím tvrdit i fanatickým, jakéholi autokrativní moci, jelikož, jak jsi sám přiznal, by jsi ji uvítal i tady... Tvá slova "No, ona totalita není na škodu..." asi vypovídají dostatečně sama.

Stejně tak nemám problém jeho jiné skutky odsuzovat nebo s nimi nesouhlasit.

Nějak jsem si nikdy nevšiml :-) Možná maximálně, že byl v něčem "moc měkký", sorry, ale to jako kritiku,o které se tady bavíme, neberu...

Dokonce znám i několik lidí, kteří přišli kvůli svým názorům o práci, osobně.

Sorry, ale tvých kámošu znám pár a pokud je pravda to co si myslím, tak to nejsou "názory" ale trestný čin! Propagovat víš co, je prostě trestný čin ať se ti to líbí nebo ne.
Tak on i tykadlový řidič je vydáván za "disidenta" dnešního režimu. A když byl ve vazbě, za politického vězně. Jak laciné... :-D Chtít se dostat do krimu, dělat proto všechno (ničit cizí majetek, dostat za to trest, splnit ho jen z části, aby mi nenabíhaly penále, ale druhou část záměrně ignorovat,přičemž mi je jasné, že je to přímá cesta za mříže), dostat se tam a pak teatrálně vykřikovat, jaký jsem politický vězeň a perzekuovaná osoba může opravdu jenom debil... Takže pokud máš takovéto měřítka, tak ano, žijeme v totalitě, ve které přicházejí lidi o práci za "názory" a dostávají se do vězení za "vyjádření nesouhlasu". Co na tom, že "názor" je zdvižená pravice a "vyjádření nesouhlasu" je ničení cizího majetku a nesplnění trestu za to uděleného :-)

Putin je pro Rusko bezesporu lepší prezident, než byli pro nás všichni naši prezidentí, počínaje TGM a Milošem konče, dohromady..

K tomu se snad ani vyjadřovat nebudu, vyzdvihovat Putina nad TGM je už opravdu trochu síla, ty že nejsi fanatik...?

EDIT: Apropo že se nějak nikdo (zejména z "kovaných") nevyjadřuje ke slovům profesora Zubova... Že by šíp trefil do černého a není tak nějak nic, čím by bylo možné profesora zdiskreditovat? Kde jste, konspiráotři...?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat