Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Putin

Tak to vezmem od zadu:

Ja si radeji pockam, jak a co bude mluvit.

Už předem jsi tvrdil, že je nadmíru objektivní. Tak si to ujasni. Počkáš, nebo mu věříš už předem?

Cekal jsem tedy na obranu Matičky Rusy cokoli

Já ale nepatřím k žádnejm fanatickejm obdivovatelům a internetovejm ochráncům Matičky Rusi. A dokonce ani k nekritickejm obdivovatelům Putina. Pouze nemám problém přiznat, že Putin je pro Rusko potřebnej. A taky nemám problém schvalovat a obhajovat některé jeho kroky a činy. Stejně tak nemám problém jeho jiné skutky odsuzovat nebo s nimi nesouhlasit.

Ze ti neni divné, ze v tom rusku, ktere je podle tebe tak strasne demonizovano, v čele s putinem, ktery je podle tebe lepsi nez kterykoli nas porevoluční prezident (k predrevolucnim jsi se nevyjadril) o tu práci kvuli svym nazorum vubec prisel...
Boha to je "logika":
- Neco se ti nelibi? Tak fajn, zatocime s tebou pekne po bolsevicku...

Toto se ale děje i v západních demokraturách, včetně té naší. Dokonce znám i několik lidí, kteří přišli kvůli svým názorům o práci, osobně. Proto si dovoluji tvrdit, že ani oni nejsou zcela objektivní ve vztahu k systému. Neříkám, že jeho kritika pozbývá věrohodnost zcela. Ale určitě není zcela objektivní. Nemůže být.
Putin je pro Rusko bezesporu lepší prezident, než byli pro nás všichni naši prezidentí, počínaje TGM a Milošem konče, dohromady..

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat