Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obchodní dohoda TTIP aneb korporátní fašismus nenažraných kapitalistických sviní se blíží

Neuraž se, ale na tobě je přesně vidět jak to ten systém má promakaný

...tohle není nic jiného než paranoia

Ale houby a ne paranoia. Někde jsem četl (jasně konspirace a paranoia), že 80% světového bohatství vlastní asi PĚT nadnárodních společností. Těžko čekat, že hlavní vlastníci těchto gigantů budou chodit po zeměkouli a každému říkat, co mají dělat, co číst a jak myslet. Oni na to mají své podřízené poskoky, kteří to za mrzký peníz dělají za ně, někdy ani netuší, co vlastně dělají a co způsobí. A aby toho nebylo málo, tak ten řetěz poskoků pokračuje stále níž, až najednou tebe zasáhne informace, že například rohlík bude stát 3,- Kč.

Ty si myslíš, že za to může nějaký hajzl zemědělec, který zvýšil cenu mouky? Nebo nenažraný market? Nebo se do ceny tak strašlivě promítla cena ropy? Ty nitky vedou až k těm "Rotšildům", jen lidi si to "v globálu" neuvědomují, nepřipouštějí, kdo tomu tady vlastně ve skutečnosti šéfuje. Ale někteří "běžní občané", když se jim podobná informace předloží, to berou jako paranoiu a konspiraci, protože je tak naočkovali "Rotšildovic pohůnci". A tihle "Rotšildové" - a to je zajímavé - za každé situace jenom profitují. Je nějaká krize v Česku nezajímá (ani o ní nevědí). Válka? Sen každého "Rotšilda".

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat