Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obchodní dohoda TTIP aneb korporátní fašismus nenažraných kapitalistických sviní se blíží

Možná bys udělal líp kdyby sis místo psaní ironickejch komentářů o tom něco přečetl...
Podívej třeba na Snowdena. Ještě před tím než ty informace vynesl bys to určitě taky pokládal za konspirační teorii. A to ještě nepustil zdaleko všechno.
O svůj život strach fakt nemám. Zajímám se pouze o to co už někdo vynesl a propálil...Lidi, kteří maj fakt informace z první ruky a zveřejní je, se už o svůj život obávat musí. O tom si nedělej iluze. A hlavně, dokud se většina společnosti nechá slepě ovládat masáží médií (kdo je vlastní si doplň sám, nebo si trochu zagoogluj), podobně jako ty, tak systém bude v pohodě a nebude mít potřebu pronásledovat malý rejpaly. Neuraž se, ale na tobě je přesně vidět jak to ten systém má promakaný. Zhltneš jim všechno co ti naservírujou a ještě se cejtíš jak jsi chytřejší než ti co pochybují a hledají informace i jinde než v main streamu. Přesvědčovat tě nebudu. Pokud je pro tebe nejsvatější pravda co říkaj v čt nebo na nově, potažmo píšou v Babišovo tisku, je to tvůj boj a tvoje věc. Upírat ti to nehodlám.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat