Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Podle čeho se lidé rozhodují, koho volit?

Asi pred rokom som mal zachvat obcianskej angazovanosti a ponukol som nasej radnici poradenske sluzby zdarma v oblasti IT, pretoze som len namatkou nasiel kopec zbytocne preplatenych faktur (napriklad mesto plati 250 eur mesacna za oficialne 2Mb linku miestnemu ISP), ale nestretol som s pochopenim.
Miestna IT mafia ma okamzite spacifikovala cez moju sestru (svagor ma pc predajnu a ITeckar mesta je jeho kamos) slovami, co riesim vyberove konania, co sa staram do faktur, ci som kokot (to len citovala svagra, ktory zase citoval toho IT) a ci chcem, aby oni prisli o ksefty...takmer som mal z toho rodinny rozbroj. Zakazky v meste v statnych organizaciach su totizto davno podelene miestnymi firmami a vyberove konania sa robia len proforma.
O to by ani neslo, ale nepochopil ma ani samotny primator, ktory ma obvinil, ze som niekym nasadeny aby som robil problemy (asi myslel jeho politicku konkurenciu) a ze o co mi vlastne ide.
Znechuteny som vycuval a odvtedy som uz nic v oblasti lokalnej politiky neriesil.
Ale na nieco to bolo dobre, pri tychto volbach urcite nebudem volit sucasneho primatora vdaka tomu ako sa spraval pred tym rokom.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat