Ako sa krestania blizia tupostou k moslimom
Dnes rano pri ranajkach som pocuval Slovensky rozhlas a zaujala ma tato sprava.
V rakuskej (tusim) zakladnej skole zrusili povinnu vyuku jogy (asi v ramci TV), pretoze si matka jednej z deti stazovala, ze cviky z jogy nie su v sulade s krestanskym ucenim. Cviky vs nabozenstvo wtf?
Ano zakazme detom sa hybat, nech su tlste, lemrave a nic nevedia ako ich americki sukmenovci.
Co ma vsak celkom desi, ze sa jedna o velmi blizku krajinu nasej, takze vlna debility a rozumstojacich rozhodnuti sa uz blizi k nam. A to som si uz neni isty, ci ten zakaz dokonca nevydali sudne, to by som stratil uz asi posledne kusky nadeje, ze tento svet nespeje do sraciek.
Všetko to ide do hája a čo je dehonestujúce je na nás vyslaný kalifát
Moslimští misionári už pôsobí aj u nás, näjma na severe čech naberajú mladých sňedých chlapcov a dievčat.
To nemá nic společnýho s křesťanstvím, ale s tím, že ta matka je vypatlaná pipina. Když bude chtít vysírat, najde si jinej důvod, než jógu.
Zahubíme sami sebe svými právy.
- Zde kupríkladu zamēstnanec muslim, nemusí nebo má vyhody pri Ramadánu, jak nemuzou pres den pít vodu a ani jinou tekutinu tak kvuly tomu do práce nemusí. (Dle zamēstnání)
- Dēti na základních skolach i stredních mají v kantinách speciální stravu podle koránu, to samé i ve vēznicích, takze pēknē hovēzí o proti jinym co takové vyhody nemají.
- Kdyz zde nezamēstnás Muslima, tak jsi automaticky rasita, ale zapomēn, ze majitel muslim zamēstnà nēkoho jiného jako muslima.
Nedej boze, ze by to bylo jinak, protoze by jinak spálily púlku Paríze......
- Není tak dlouho, co si ONI sami posprejovaly mesity (hákovym krízem), aby ze sebe udēlali chudáčky a poukázaly, jak jsou utlačovanou skupinou.
- K zakonu zahalovani se ani vyjadrovat nebudu.
- V CR to zachvily bude to same, jestli se schvali ( jestli tomu tak jiz neni) uznani muslimu jako mensina, kde budou mit pravo budovat mesity na uzemi Cr.
Rakousko... To je ten stát, kde se úspěšně prodával filtr na jadernou elektřinu?
To budou oni... včetně jejich vyhlášených sklepních prostor.
Národ poděsů.
Myslíš toto?
to že bigotni kresťania sú rovnako tupí ako ortodoxní moslimovia ešte niekoho dokáže prekvapiť ? každý náboženský fanatizmus/a nielen náboženský/ je príznakom tuposti a obmedzenosti.....kolko zla a všelijakého svinstva sa narobilo v mene nejakého náboženstva,či už v minulosti alebo dnes ?
Dal jsem pacientovi vánočku.
http://berrezouga.blog.idnes.cz/c/430207/Kauza-Sabatova-ocima-jednoho-muslima.html
Tohle je přesně známka fundamentalismu - ti bigotní kokoti hledají rozdíly mezi sebou (obvykle katolické ovečky) a zbytkem světa, přičemž oni jsou samozřejmě lepší, než onen zbytek. Totéž platí o islámu (to je vyloženě filosofie intolerance). Problém je, že s tím, jak má "zbytek světa" nastavené zákony, jim to projde...
Výňatek z klasika:
Skvělé. A pravdivé. Tuhle definici fundamentalismu si ukládám do blbajzníku .
Náboženství by mělo být omezeno na takovou úroveň, aby neomezovalo ostatní lidi. V kostelech a na jejich pozemcích, ať si dělají, co chtějí, pokud je to v souladu se zákonem, ale mimo kostel, ať nikoho svou vírou neotravují.
Este stejnym zpusobem omezit kuraky a budu spokojenej.
To taky, bránit jim v tom, ať si ničí zdraví, nechci, ale na veřejnosti čoudit a škodit ostatním by už nemuseli. Argument, že nemám být poblíž nich, je nesmyslný...kolikrát musím čekat na autobus 15m od zastávky, dokud se kuřák nevyčoudí... Ale státu je to jedno, ti dostávaj prachy z daní, tak víc řešit netřeba.
Na zastávkách kouření zakázané je.
edit: Aha, tak jen v krytých přístřešcích a peronech.
Jojo, když si stoupne vedle boudy (ještě lépe proti větru), je z obliga.
Hele ale je to zábavný. Já tedy kuřák jsem, pokud už jedu MHD, tak na zastávkách nekouřím, vždycky se posunu "do dostatečné vzdálenosti" a nikdy jsem neměl žádný konflikt s nekuřáky, přestože vizáží a postavou respekt nevzbuzuji. Zákon k tomu nepotřebuji....
Ale jestli vás zrovna tohle pálí (nebo předřečníka)....
Ten zákon 379/2005 byl novelizován zákonem 305/2009 a v té novelizaci právě vypadly ty nástupní ostrůvky etc.
Zákon 305/2009
Geneze novelizace: http://www.psp.cz/sqw/historie.sqw?o=5&t=142 - Jen jsem nakoukl do prvního čtení a v podstatě to začínalo bitím se v prsa, co úžasného zase pro lidi připravili. Což mi ale nějak nekoresponduje s názorem předřečníka. Dál jsem neměl čas, ale příležitostně si to přečtu celé, jen tak pro tu srandu.
No nic, pokud to bude zajímat i nadále, tak tady je, jak se hlasovalo: http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=49959