Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zbabělá policie

Ale jo, já vím taky jak to chodí. Vím, že zákony stojí za hovno. A přehnaná humanita a zasraný lidský práva pro každýho tomu stavu moc nenahrávaj. Jaký kurva má mít práva třeba hajzl co znásilní a zabije malou holku? V tom se asi shodnem.
Bydlím v malým městě (asi 8000 obyvatel) na hranicích, takže třeba ty místní obvoďáky tak nějak znám.
Příklad: Kradou nám tady poláci jak straky. Každej to ví. Preventivní činnost (aspoň teda ta viditelná) vesměs žádná. Ale není problém narazit na policajta, kterej kasíruje lidi co jdou zkratkou od vlaku přes koleje (osobní zkušenost). Chodí se tudy od nepaměti, navíc podchod okupujou cikáni, smrdí to tam chcankama a trávou, takže jím nikdo chodit nechtěl. Když se policajta zeptala nějaká ženská proč radši něco neudělaj s těma krádežema, tak se jí ten policajt vysmál do ksichtu a dal jí pokutu...To jsou jen takový drobnosti, který
ale lidi serou a na policajty vrhaj špatný světlo. A není jich málo. Musej začít především u sebe. Nestačí si na auto napsat pomáhat a chránit. To máš stejný jako s cikánama. Taky furt brečej, že je nikdo nezaměstná, že je tady rasismus, stereotypy, předsudky. Ale aby začali se změnou u sebe to je ani nenapadne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat