Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zbabělá policie

Naprosto souhlasim a to co se stalo tomu motorkari je nehorazny a neomluvitelny zkrat.

A ted ktem tvym konkretnim pripadum...ja fakt vim jak to chodi, ver mi, naprosto do detailu a to bohužel i s finalnim výsměchem pachatele v soudni sini, delam tam...

Vem si, ze ten tebou tak nenavidenej vyzranej obvodak si da tu praci, všechno to peclive zdokumentuje, pak premluvi statniho zastupce, aby to byl trestnej cin ( ted podle nového přečin a zločin ) a podala se zaloba...když toho dotycnyho zmrda dozenou a dostavi se, tak mu především daji několik nekonecnych sanci se vyhnout base, od podmínek, přes obecne prospesne práce, pokuty a ja nevim co..do vezeni se zavira az když uz to fakt jinak nejde .

Budes několikrát nucenej jit k soudu a nakonec budes nasranej 2x tolik . Ve vysledku pachatel nic nemá a nic platit nebude TECKA . Ja nechci rikat, ze to je tak spravne, ale oni to moc dobře vedi, jak to dopadne, dokud se nebudou sekat ruce za opakovane kradeze, tohle se NIKDY nezmeni. A zase si musim ulevit, ze to tady posral Havel, jednoznacne . Vsichni mají sva prava a dobře je znaji, vymahaji, ale mame i svoje povinnosti ne ?
Ten policajt by mel udelat všechno k tvoji ( kamosove ) spokojenosti a bezpecnosti a to i preventivne, když se na tu praci dal, ALE ....Proste pochop, ze oni jsou nastroj státu jak udrzet poradek, bezpečnost, ale musej tak delat podle naprosto tragických zakonu, který nahravaj vi pachatelum, nez objetem, bohužel.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat