Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zbabělá policie

Bereš to moc osobně a nechceš si připustit žádnou kritiku.
Ti, o kterejch tahle debata začala jsou bez pochyby dementi co si léčili vlastní mindráky. Jak jinak bys je chtěl nazvat, když nejdřív srazej motorkáře a pak ho dokopou na zemi...
Ten republikovej průměr nemá ani 3/4 obyvatel celkově. Policisté k němu maj rozhodně docela blízko.
Ale jak opakovaně píšu, souhlasím s tím aby měli policisté vyšší platy. Klidně dvounásobek toho republikovýho průměru. Ale musí to být kvalitní lidé a odvádět kvalitní práci. Ale výsluhy jsou fakt výsměch zbytku občanů. Nemají žádné opodstatnění. Takže ano, ty výsluhy mě opravdu vadí.
Svůj názor jsem si nevytvořil z médií, ale na základě opakovaných (a ne moc dobrých) osobních zkušeností.
Některý policisty lidi opravdu berou jako odpad společnosti. Právě proto, že se s těma policistama setkávaj a osobní zkušenosti taky moc dobrý nemají. Ale mělo by se řešit proč tomu tak je.
Jasně, třeba vraždy a některý závažný trestný činy řešej většinou opravdu dobří policajti, ale zkus si jít na obvod nahlásit krádež auta, vykradenej byt, loupežný přepadení apod...To je očistec. Buzerace, připadáš si jako, že je otravuješ. Musíš tam 100x a nakonec ti přijde papír, že se pachatel nenašel a případ je odložen. Třeba kámošovi ukradli kolo za nějakejch 50 litrů. Případ odložen, pachatel neznámej. Nakonec si toho zloděje našel sám, zavolal na něj PČR. Myslíš, že se mu kolo vrátilo? Ne. Vím ještě o jednom podobným případu, tentokrát s ukradenou fabií. Tihle obvoďáci jsou fakt dobrý akorát k vybírání pokut. To je realita a proto na ně lidi nadávaj.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat