Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zbabělá policie

Chocholousku ty ses fakt poved. Pro PRACHY a VYSLUHU ?? Ses normalni masochista :-D
Nejdriv si tu službu obcanum zkus a pak taky plkej tyhle blaboly. Nehodlam omlouvat tenhle zasah na "nebohého" motorkare , ale tyhle názory ma 80% lidi a přitom by nikdo z nich za ty PRACHY ani nevstaval, natoz se nechal denne buzerovat od nadrizeny a hlavne lidi jako ses TY .
Kecy typu, ze to delat nemusi, jsou naprosto liche, někdo to delat MUSI .

Nejsem policista, ale moc dobře vim kolik berou a jakou ze maji VYSLUHU . V dnesni zkurveny době je to pomerne trvale zamestnani s pravidelnym platem, coz my všichni kteří trpi syndromem hypotéka oceníme .
Vsude ve svete si policejni slozky stat hycka , jen u nas je policajt ten poslední, na kterého si kdokoliv stezuje a GIPSka si mne ruce, neustala buzerace a natlak ze všech stran .Nemaji respekt, uctu přirozenou autoritu, to se všechno posralo se sametovkou a tim satanem HAVLEM, kterej to tady dojebal jak cigansky hracky .
A výsluha, po 25-30ti letech u této tak " Lukrativni " slozky ses pro normalni život naprosto k nepouziti, pokud jsi umel nejake remeslo, mel jsi nejake odborne vzdelani, ses naprosta nula a pochybuju, ze te někdo v 55ti zamestna..za to a také za to, ze denne nastavuje krk a za to ze nosi zbran, kterou je lepsi házet, nez strilet., protože nase NEzakony jsou jednoznacne delane pro zmrdy a ne slusne lidi, za to všechno ji ma dostat..ALE dostane ji vůbec ? A pokud, jak velkou.
V roce 2008 zmenili sluzebni zákon a podmínky výsluhy jakbysmet. Zmrd Kalousku ji zdanil 15%, výsluha je az po 15ti odslouzenych letec a v duchodu, bude bud duchod, nebo výsluha. Podle starého zákona byla dozivotne a po 10ti !!!
Uz se do ni nezapocitava vojna a ani materska, ani dlouhodoba nemoc.
Apropos, to ze uz nemaji nemocenskou 100% jako byvalo je také jedna z vyhod sboru.

Takze ono to chce videt z obou stran, ale takovyhle vykriky do tmy me fakt serou.

Co by se mělo zakazat, je : Pokud někdo odejde od sboru a ma vysluhu, uz by ho NIKDY nemeli zaměstnat na stejnym flekuANEBO, by mel brat jen a pouze jedno, nebo druhé, TO JE VYSAVANI STATU, to se deje a to je do nebe volajici !!!!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat