Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dovolená 2014

Jelikož jsme se letos, po vyřešení otázky bydlení, dostali po delší době na pořádnou dovolenou, tak mě napadlo, že bych se rád dozvěděl, kam rádi jezdíte Vy, zda máte raději klasické válení a opalování, nebo akčnější typ dovolené a zkrátka trochu zavzpomínat v tomto uplakaném počasí na léto...

My letos byli na Kapverdských ostrovech, konkrétně na ostrově Boa Vista a i přes pouštní a polopouštní krajinu a s tím související nedostatek fauny a flóry jsme byli nadšeni. Lidé přátelští, všude slyšíte pořád dokola "no stress". Díky mezinárodnímu fenoménu jménem geocaching jsme se podívali na zajímavé místa ostrova. Také jsme si půjčili čtyřkolku a projeli si celý ostrov - údajně nejkrásnější pláž afriky Santa Mónicu, vrak lodi Santa Maria, žraločí zátoku se Žraloky citrónovými a pláž kde kladou vajíčka Karety obrovské s nádhernými útesy.

Pokud by o této destinaci někdo uvažoval, mohu vřele doporučit, a klidně dám pár tipů aby si ušetřil peripetie, které vyplívají z neznámého prostředí. Na závěr přikládám pár fotek a jsem samé ucho kam rádi jezdíte Vy... Snad trochu lehčí téma nezaškodí :-)

[316-snimek-006-jpg]
[317-snimek-010-jpg]
[318-snimek-025-jpg]
[319-snimek-067-jpg]
[320-snimek-092-jpg]
[321-snimek-095-jpg]
[322-snimek-109-jpg]
[323-snimek-126-jpg]

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat