Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nas chcu zase raz sudne vypnut velebnosti

Staci prejst Heureku a zistis si to sam, toto je napriklad cast odpovede zakaznikovi, ktory nebol spokojny s reklamaciou tabletu.

Vážený spotrebiteľ, pokiaľ uvádzate, že bol porušený zákon, Vašou povinnosťou spotrebiteľa je oboznámiť sa s obchodnými podmienkami, ktoré ste odsúhlasil
pri vytváraní objednávky a následne sa oboznámiť aj so samotnými zákonmi 250/2007 Z.z. a 102/2014 Z.z. Učiňte analýzu daného zákona a uveďte aspoň ktorý paragraf daného zákona bol porušený, inak môže viesť Vaše konanie/ohováranie a kazenie dobrého mena k naplneniu skutkového stavu ohovárania podľa § 373 zákona NR SR č.300/2005 Z.z, nakoľko kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.

(2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) a spôsobí ním značnú škodu,
b) z osobitného motívu,
c) verejne, alebo
d) v podnikaní

V prípade, že zistíme ďalšie protiprávne konania z Vašej strany, celu záležitosť začneme riešiť právnou cestou, nakoľko z našej strany boli splnené všetky zákonne povinnosti a to riadne a nad rámec ako ukladá zákon. Samozrejme disponujeme vecnými dôkazmi, ktoré v prípadnom konaní budu poukazovať na fakt, že Vami prezentované informácie sú zavádzajúce a klamlivé a nároky, ktoré si uplatňujete nemajú opodstatnenie v žiadnom z daných zákonov 250/2007 Z.z. a 102/2014 Z.z. a Vaším záujmom je sa bezdôvodne obohatiť podľa § 221 zákona NR SR č.300/2005 Z.z a krivo obviniť predávajúceho podľa § 345 zákona NR SR č.300/2005 Z.z a získať po roku užívania a poškodenia produktu peniaze späť.

S úctou,

Gigastore.sk

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat