Jaká je podle vás ideální velikost displaye chytrého telefonu?
Máte smartphone? Jakou máte velikost displaye? Jaký OS máte? Vyhovuje Vám to? Měnili byste? Nedělám žádný výzkum, pouze by mně to zajímalo.
Idealni velikost asi neexistuje, spis mi vadi, ze posledni dobou vyrobci tlaci padla 5,5" a vic a mensich se dela cim dal mene, takze neni vyber.
Sam jsem mel 3,7" a myslel jsem si, ze to je idealni, ted mam 4,5" a zjistl jsem, ze bych maximalne snesl 5", ale vic uz ne. Zalezi to na velikosti ruky, nekdo da i tech 5,5", ale ja nemam tak velke chapadlo, nekdo zase chce nosit foun v kapse a tam se vetsinou vejde tak 4" a vic uz ne.
Pro me osobne teda idealni velikost asi ty 4,5" a snesu i +- 0,5".
Edit: OS jedine Android.
Teda dokud nebude dokoncene Ubuntu Touch.
- Samsung Galaxy SII
- 4.3"
- Android 4.2.2 s nadstavbou CyanogenMod (10.1.3 stable)
- Po nahrání CM naprosto
- Asi ani ne. Přemýšlel jsem několikrát nad novým telefonem, ale pak jsem si řekl - proč vlastně? Hudbu to do sluchátek přehrát umí, psát a volat taky jde, sem tam nějakou hru to taky zvládne (nehraju ty nejnovější pecky na Androidy) a vyfotit se s tím také dá. (A teď jsem si pořídil kompakt)
Čtyřpalcový, max 4,3" a samozřejmě Android, od verze 4.0.4
Cokoliv mezi 4 a 5 palci. Dosti záleží na konkrétním kusu, jak se drží, jak má tvarované okraje atp.
Používám Android i WP8.1. Oba systémy mají plusy i minusy. Vyhovují mi svým způsobem oba (plusy a minusy mají i operační systémy na PC a člověk si na ně zvykne).
iOS, potažmo iPhone bych klidně používal, je to dobrý OS, akorát nemám peníze na pořízení požadovaného HW.