Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zajímavý článek nejen o ISIS

Aaa, alik (prasak) vytahuje do boje za pana:), i kdyz nema potuchu, o cem "pan" a druhej pan mluvi.

To je moc pekny (a rika to dost o tobe), ze si vazis lidi, kteri nazyvaji deti takto: vykurvenci, smradi, kurvy, fracci,... - to jsem si doslova vyhledal. Ale urcite mas omluvu, ty deti si to zaslouzily, ze? skoda e se nezname osobne, rikal bych stejne tvym frackum, libi/lo by se ti to, ze? Mam chvilku cas, nez Rossi zacne drtit spanely.

Pak mam k tobe jeste jednu vec, ale do toho tematu nelezu, protoze nemam cas na odpoved - Rossi uz jede... Takze neopdovim presne. Cetl jsem tady, jak hajis ty smradlave islamacky (neni to urazka, precti si, co je v koranu o umyvani). Tak ti jen reknu, ze tim, ze jim teda nechces upirat prava, ze jim zakazujeme satky, tak upiras prava nasim detem, ktery s tema islamackama chodi do skoly. To ti ale zrejme nevadi. Jinak jen pro tebe - satek neni nabozensky symbol islamu, takze zakaz jim nemuze v nicem snizit jejich poslusnost a oddanost Allahovi. Dokonce ho v ruznych islamskych zemich zeny nosit nemusi. V tech ortodoxnejsich zemich je to naopak jasny symbol podrizenosti muzum, protoze zensky nejsou v islamecku muzum rovny a to plati generalne, ale to snad pri sve chytrosti vis nebo ne? Pokud by to byl nabozensky symbol jako treba kriz, tak by to nosila obe pohlavi. Neco si o tom precti.
Chce se mne blit z lidi, kteri daji prednost "pravum" pristehovalcu, nad pravy nasincu. Takovym multikulti tukanum pouze doporucim, aby si zajeli do islamske zeme, kde se dodrzuje islam a zasli si v kratascich a treba s kloboukem do mesitky. Mohl bys jim tam pak vykladat o tom, ze ti upiraji prava, kdyby se jim to nahodou nelibilo. ale oni jsou vysoce kulturnim narodem dbajicim na prava kafiru, takze bys asi problem urcite nemel a pochopili by te. Snad bys to stihl, nez by te stihli potrestat za zlobenicko.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...