Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kua, jak to delate?

Doufám, že si všímáte provokací tohoto hajzla, kvůli kterému to všechno začalo. Byl to právě on a jeho kumpáni, kteří vás proti mě začali štvát a zřejmě v tom hodlají pokračovat. Prostě blbeček, co zkrachoval a teď si hojí rány na jiných. Tento primitiv mě rovněž nazval komunistickou kurvou poté, co jsem poukázal na trestnou činnost a nekalé praktiky podnikatelů. Všimněte si, jakým stylem píše, jak se vás snaží přesvědčit a štvát proti mě, a k tomu se neštítí používat vlezdoprdelectví, viz

nový přístup spusty zdejších fajn lidí se mi začíná zamlouvat...

Vážení, kdyby to byla pravda, tak by tady tak "hezky" o mě přece nepsal, když jsem mu prý "ukradenej" ;-)
Když k tomu ještě připočtu ty lži typu, že tady každému "na potkání" nadávám do debilů aj., co o mě rozhlašuje, tak mám pro něj jen jediné pojmenování a to je "bezcharakterní svině". Je to z mého pohledu přesně ten typ lidí, co se po vašich zádech sápe ke korytu, co vám klidně pro vidinu zisku nebo lepší pracovní pozice bodne kudlu do zad.

to CoCoChanel:
Ano CoCo, to je přesně ten "týpek", o kterém jsme se bavili. Všimni si, že jakmile jsme se domluvili na "příměří", okamžitě se sem přisral a začal prudit. Tady máš toho pravého "trolla", který nepřekousl, že se situace začala obracet k lepšímu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat