Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kua, jak to delate?

Řekl bych, že restart se tu s ním už zkoušel (pokusy o normální diskuzi a výměnu argumentů) a pokaždé to skončilo stejně - lze to dohledat.
Ostatně důvod proč tento smrad najednou tak žadoní o restart je jednoduchý. Čím dál víc lidí už přestává bavit a začínají ho ignorovat - viz debata cejny, Zarniho a JRa o Ukrajině, kde se několikrát marně pokoušel vetřít do debaty, ale všichni ho měli tak nějak na salámu.
Že je "vlhký" pokaždé když někoho vyprovokuje je tady zřejmé už snad každému a taky je vidět, že se mu to daří čím dál méně, což mu asi dost vadí a proto tento přístup... Ono když si uvědomíš, že tady nazval debilem už asi 90% uživatelů, stěžuje si, že jsme tu všichni zabedněnci a nedá se s náma diskutovat, ale přesto sem neustále lozí a na všechno a všechny má potřebu reagovat taky o něčem vypovídá...
Ovšem nový přístup spusty zdejších fajn lidí se mi začíná zamlouvat, bo je fakt, že i ten nejotravnější parazit je pořád jenom parazit a nedokáže žít sám ze sebe (diskutovat pouze sám se sebou) a tedy možná dojde i na Prasakova slova, že by mohl být odignorován :-)

Ale samozřejmě jaký kdo k němu zvolí přístup je na každém...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat