Hodiny odpočítávající čas do konce prázdnin?
Je viděno všude možně zuřící dítka, což je ještě více naštvat umístěním odpočtové časomíry do začátku školního roku?
Je viděno všude možně zuřící dítka, což je ještě více naštvat umístěním odpočtové časomíry do začátku školního roku?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Nevím, ale ta nesnášenlivost vůči teenagerům je možná až příliš, vlastně vůbec nechápu, co vám vadí na faktu, že někdo má prostě 2 měsíce volna, tohle nadávání je jako vybíjení si na tom všechno špatný, co se vám kdy přihodilo. Nezapomeňte všude psát "zasrané prázdniny", aby bylo vidět, že kvůli prázdninám je v řiti úplně vše a už se nemůžete dočkat, až ty 2 měsíce vašeho nejhoršího utrpení skončí.
Potrefená husa...
Tak pardon, že mám prázdniny, pošli mě za to do gulagu.
GTS, nevím kolik má let, at chodí do skoly nebo nēkam jinam, ale není to spatnej kluk.
(Pripadne mi ze má v hlavē nekdy víc v hlavē, jak nēkterí nejmenovaní jako Chocholousek). U takovych lidí nejde o vēk, ale zrejmē o stav.
Já taky nemám nic proti "GTS". Hovořím v obecné rovině, kde výjimka potvrzuje pravidlo.
MIF
- Lidi mají rádi spís urázet ( náky zpusob obrany ), ale treba k tobē mám respekt v ohledu, ze si drzís svoji firmu, umís a kdyz ti Človēk polozí správnē otázku, vzdy poradís.
- Kazdopádnē klobouk dolu, drzet firmu informatiky v Čr. (Holt, kdo umí, ten umí, kdo neumí tak čumí...nebo se opičí :D ) ale zase si nemysli, nechcu tē zbalit, nebo podobné hovēziny
Těžko uvěřit s takovým nickem a vyjadřováním (hovězina)
Tak bys mu mohl třeba poradit, ne? Studnice tvých zkušeností je jistě hluboká
Co se ti nezdá na výrazu "hovězina"?
Proč bych mu měl radit zrovna já, jak sbalit chlapa, když tu má tebe?
podívej chochole, nemáš ty v něčem problém? v čem ti dale ublížil?
Tak se mrkni na začátek na ty jeho trapné reakce. Stejně tak bych se mohl ptát já, v čem jsem mu tolik ublížil, že se do mě neustále naváží.
Nikdo se do tebe nenaváží. Na dotaz o zkušenosti s rozdáváním bonbonů (kterému by se každý spíš zasmál) jsi odpověděl jak? Trapnou invektivou. Teď budeš dělat ublíženého chudáka?
Ale buď v klidu, mě nasere jen inteligent.
A neber se tak vážně.
To máš teda zvrácený smysl pro humor. Nepochybně se tomu mnozí zasmáli, ale na můj účet. Takže, vtipálku, příště se zamysli.
Opět - neber se tak vážně.
Ty zrovna mi tady dávej "rozumy"
Já rád poradím, když vím víc.
Ty rád "radíš", i když o ty tvé pitomosti nikdo nestojí.
Bohužel, nemohu být jako ty.
Už toho nechte
Však jo.
Ale stojí. Asi bych ti měl znovu připomenout, jak je to s těmi hvězdičkami rádce a kdo je má a kdo ne.
Myslíš tím to, jak ses minule chvástal, že ti (nevím za co) dali bramborového rádce, a že nad tebe vlastně není? (Takový pyšný blbeček
).
Tak to mi prosím znovu připomeň!!!

Tohle si fakt nemůžu nechat ujít!
Bez toho dnes neusnu
ČEKÁM!!!
To je řečí a skutek utek.
http://www.odpocetcasu.cz/uEicurt/
krasny
Hezounké!![[12201-wine-png]](http://pc.poradna.net/file/view/12201-wine-png)
Představoval bych si to v záhlaví Poraden.