Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak je teď v Rumunsku?

Syn přišel s tím, že ho zaměstnavatel asi bude vysílat služebně do Rumunska. Za totality jsem slyšel, že tenhle stát mezi servisáky co jezdili do zahraničí nebyl dvakrát oblíbený. Kdo máte zkušenosti z poslední doby? Co byste mu poradili na cestu?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Spoluziacka sa vydala za Rumuna a zije tam uz skoro 15 rokov a obcas sa az divim, ze ako si to tam c…
fleg 27.08.2014 16:50
fleg
Z Bukurešti (1979) si pamatuji jen hlavní vlakové nádraží v centru města. Nic strašnějšího (oblast "… poslední
L-Core 27.08.2014 20:02
L-Core

Spoluziacka sa vydala za Rumuna a zije tam uz skoro 15 rokov a obcas sa az divim, ze ako si to tam chvali. Byva sice v Bukuresti a apatri socialne medzi vyssiu vrstvu, ale minimalne Bukurest je vraj normalne europske velkomesto.
Vlastne tam mame ist na vikend povymetat nejake bary o mesiac, takze ak pockas dam ti vediet ako to tam bolo, ja od toho az tak moc necakam, aj ked ona tvrdi, ze my na SK sa mozeme s nasimi diskotekami, barmi, restika schovat a ze na ich nemame.

Z Bukurešti (1979) si pamatuji jen hlavní vlakové nádraží v centru města. Nic strašnějšího (oblast "dopravní infrastruktura") jsem již nikdy v životě neviděl. Když vezmu v potaz, že to bylo za socialismu, kdy se všichni měli dobře (a stejně) - nebo lépe, "měli mít", naprosto nechápu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru