Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dá se někde sehnat útočný nůž / krátký meč?

Nemozem si pomoct, pride mi to ako uplny nezmysel. Co to ma byt, stylovy doplnok pre metrosexuala? Na obranu je to nepouzitelne, mozno tak na pracu (v lese), ALE potom nerozumiem tym poziadavkam. Sam vlastnim nieco podobne. Takto dlhy nastroj ma velmi obmedzene pouzitie, ak to ma mat "obojstranne ostrie" (akoze mec?) tak to podla mna bude uplne na hovno. A preco ten titan? Lahkost? Chces mi povedat ze ocel je tazka? Toz o dovod viac kupit si nieco v pouzitelnej velkosti, ked to neudrzi v ruke. Nechapem ani poziadavke na tvrdost, to s tym bude osekavat pieskovcove bloky do pravych uhlov a postavi si pyramidu?
A vidim ze sa tu uz zacali riesit shity typu noz Ramba, noz Krokodila Dundího a podobne. Nielen ze vyzeraju otrasne (krasne vylestenu cepel a zlate strienky ma kazdy "spravny" trznicovy noz), ale co s tym chcete robit? Na stiepanie absolutne nepouzitelne, na presekavanie lian v pralese je to este kratke, ako normalny nozik je to zas privelke. Vacsinou to je najlacnejsia nerezova ocel 420 alebo 440. Podla popisu vhodne aj pre namahavu pracu, rucka je nasadena iba na "trni", to sa pri namahavaj praci mozno uplne urve, ale pre mna za mna, hrajte sa a ked na to su prachy...
Za podobny peniaz sa da kupit kvalitny outdoorovy noz na cely zivot (napriklad) alebo skvely armadny noz (napriklad) a niekto je schopny radsej kupit noname nozik krokodila kokota. A potom sa cudujeme, ze niekto kupuje LC Power zdroje.
A ak sa chce hrat na hobita, tak zajst za najblizsim vyrobcom nozom a nechat si vyrobit kratky mec podla vlastnych predstav (ale prestal by som si predstavovat ten titan). Alebo teda kupit nejaky "macetonoz", ja vlastnim toto, ak ho netrapia prachy, zozenie na tej stranke aj omnoho lepsie kusy (co do kvality pouzitych materialov a spracovania).

ale prej to nejde koupit (nasraný kámoš)

Doporucujem vymenit kamarata, usetri to kopec casu a zbytocnych nervov.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...