Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Potřebují vůbec žáčci tablety, nebo notebooky?

Kupodivu s tebou skoro ve vsem souhlasim. Co me ale sere je, ze jsem si tady precetl podobnou debatu, kde zabacek s kunkajicim prasakem, kterymu couha ze zabiho zadku jen hlava, precetl neco o tom, ze jsme porad stejni, ze se to o te zmene tvrdi po generace, ze to neni pravda, atd. atd. a pak si na jinych mistech prectes od stejnych lidi jiny nazory na stejnou vec.

Souhlasim s tebou jak se vzdelanim, tak s telocvikem (ten mimochodem povazuju za minimalne stejny pruser, jako to "zdelani").

Zmeny jsou mimoradne patrny na skolach, kde uci ucitele uz par desetileti a zmeny vidi. Ti to vidi nejlip, ale pak to vidim i sam, protoze se na skolach pohybuju taky cca 8 let.
Co me ale sere mnohem vic a je to taky moc dobre videt, je neucta/vztah/... k cloveku, treba ke starsim (mluvim obecne), k rodicum, ke kamosum apod. To je taky moc dobre videt, jak se zmenily vztahy mezi mladema od tech dob, co pamatuju ja, a od toho, co jsem zazival na nasi dedine pred rekneme 10 lety. Zmena je to obrovska. A neni to tak, ze se to nekde vzalo, zacina to doma u rodicu. Samozrejme plati to obecne, vyjimky se najdou porad a par slusnejch se najde i ted.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat