Pozadí pracovní plochy
Nazdar, reinstaloval jsem Windows a nevím co si mám dát jako tapetu. Co máte na těch obrazovkách vy? :)
Nazdar, reinstaloval jsem Windows a nevím co si mám dát jako tapetu. Co máte na těch obrazovkách vy? :)
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
www.superbwallpapers.com
Osobně vybírám z kategorií Nature a World.
Kristova noho, ta děcka už ani neví co se jim líbí? To už snad není ani mentální insuficience.
Problém není to, že bych nevěděl co se mi líbí, ale to, že se mi toho líbí až moc. A střídání tapet nesnáším. :P
Mickey mouse, Spongebob, Ligthning McQueen, od každýho několik obrázků a sem tam se to střídá.
Já tady mám pohled z okna.
Ja obsluhuju 4 PC, takze na jednom draha polovicka, pak krasne karibske more, freddie mercury, a jedovaty had ktery je strasne krasnej ale nikdy ho nebudu mit
souvislá modrozelená barva jaká byla výchozí pro Win95. Případně snesu modrou, výchozí z 2k.
Jakýkoliv obrázky na ploše nesnáším.
Všude mám kočku ze svého avataru nebo tmavomodrou plochu.
ty máš rád taky modrou?
Preferuji hodně tmavě zelenou. Trénuji tím vkus i synovi, než si tam napere nějaké polonahé slečny z netu.
Jakožto fanda díla profesora Tolkiena a filmu Pán Prstenů to mám takto:
Patřičně upravený obrázek pak používám i jako pozadí do mobilu.
Tohle, upravené.
Na ploše mívám vlastní fotografické dílo, obvykle s aktuální roční dobou. Zde okolí Králík, květen:
Fotku mňa a Martina Rotu!
Jsem šokován, že dosud nikdo nezmínil nejoblíbenější tapetu, kdysi Paullusem nazvanou Kašpárkův hrobeček.
Protože ten byl v XP a ty už jsou přece jen na ústupu.
I novější Windows se dají vylepšit vkusnou tapetou z XP.
Já měl něco přes rok standardní modrou plochu z win 7, ale nedávno jsem brázdil internetem a našel tohle a okamžitě jsem si to zamiloval
http://mixhdwallpapers.com/wp-content/uploads/2014/05/240.jpg
jedině selfie:
Selfie? Čím držíš ten foťák? Vlastně ne, nechci to vědět.
On to nedrží, on to na tom má našroubovaný!
Momentalne oranzove cervena plocha Ubuntu Unity, ale jinak to menim ruzne, obcas neco nekde stahnu, obcas si udelam tapetu smichanim nejakych povedenych grafik ve photoshopu, mel jsem i vlastni foto (ne selfie, myslim, tim, ze jsem si neco sam vyfotil).
Treba tohle me drzelo docela dlouho:
http://p1.pichost.me/i/36/1593527.jpg