Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
RU už nic nekuje ta už jedná z pozice mocnosti.viz anekt Krimu.Když putinovo bude chtít tak do roka…
kamzl 07.09.2014 15:54
kamzl
Protiřečíš si. Na jednu stranu tvrdíš, že Putin má dost síly dojít až do půlky Evropy a na druhou st…
Prasak 07.09.2014 20:04
Prasak
záměrně jsem psal o OSN, ve kterým není jen RU.ne o EU která se měla"postarat" o hladký převrat.Jenž… poslední
kamzl 07.09.2014 21:16
kamzl

RU už nic nekuje ta už jedná z pozice mocnosti.viz anekt Krimu.Když putinovo bude chtít tak do roka stejně zas budou parkovat Gaziky u reichstagu.

Kdyby ty bezzubáci z OSN k něčemu byli, už dávno na Ua operují mírové sbory a rovnají to do latě. ať už DNR tak UA.

Protiřečíš si. Na jednu stranu tvrdíš, že Putin má dost síly dojít až do půlky Evropy a na druhou stranu nechápeš, proč OSN nechce poslat síly na Ukrajinu.
Možná právě na něco takovýho může Puťa čekat, aby měl záminku vypustit psa trochu dál, než jen na sousedovu zahradu. Toho čokla jsme tu už jednou měli a byl tady přes 40 let a o znovu o to nikdo nestojí.

záměrně jsem psal o OSN, ve kterým není jen RU.ne o EU která se měla"postarat" o hladký převrat.Jenže tam asi moc těch západních platfusáků nepočítalo s tim že místo ruské vlezprdelky Janukoviče je ještě dosti silná menšina tzv. proruských separatistů.

Tím co jsem psal, jsem chtěl poukázat na to, že politicky, ekonomicky to zasahuje na vyšší úroveň než do NATA,EU či Ruska.

Viz ten průser s malajským letadlem, ve kterým byli i holanďani.Mělo to mít na stole dávno OSN a jak jsem psal.Dát jim bílé přilby, ať ruským, indickým, arabským, neměckým aj. vojákům a měli to tam dávno rovnat do latě, hlavně zorganizovat "puč" na ty packaly, mírotvorce apod. a hnát je haagu sviňským krokem.

Edit:teď mě napadlo pěkný přirovnání. Bývalá Jugoslávie(BAH) uplatňoval bych stejný postup, není to tak vzdálený region a je to vyzkoušené v praxi.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru