Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vysílá humanitární konvoj na Ukrajinu

Tohle jsou přece "otázky", které nám nestydatě podsouvala a podsouvají tzv. média.

Mozno tebe, mna tieto otazky napadli same a nemam pocit, ze mi ich niekto podsuval. Nerobim si ziadne iluzie o cistote ruskych zaujmov, ani o tom, ze USA zaujima Ukrajina z cisto ludskeho hladiska. Je to politika a tam sa deju spinavosti. Nie su rusofil, nemam rad ani USA vdaka inym veciam, ale stale mam zdravy rozum. Viem, co vie spravit propaganda, viem ako lahko sa manipuluje verejna mienka. Ale tieto otazky su uplne legitimne a logicke a aj keby som mimozemstan tak si kladiem rovnake.

Na hranicích přece nestáli jen tak z nudy, ale kvůli ukrajinským / kyjevským okolkům.

Ano stali, ale preco nakoniec predsa len sli? Tie okolky sa nezmenili, jedine co sa zmenilo bol zrazu rusky postoj. Najprv stali a zrazu hoci sa navonok nic nezmenilo sa pohli. Preco? Co sa vlastne zmenilo, ze sa konvoj predsa len pohol? Keby slo o ciste dokazovanie sily tak ten konvoj pojde hned okolky neokolky. Ale oni stali.

Jenže - ruku na srdce. Kde by ten humanitární konvoj skončil, kdyby ho rusové opravdu předali někde na hranicích s Ukrajinou kyjevské chuntě? Anebo si někdo dělá iluze, že Rusko ten konvoj pořídilo pro Kyjev?

Ano, kde by asi tak skoncil, keby na to dohliadal CK a bli tam TV z celeho sveta, co myslis? Preco sa nepytas, kde skoncil teraz? Tych par zaberov co uniklo z nakladania/vykladania nakladu ukazovalo akurat chlapikov v maskacoch (konvoj nebol civilny, bol vojensky?) ako manipuluju s vrecami. Preco Rusi nenatocili cele hodiny filmu, kde by sa ukazalo ako vykladaju svoju pomoc? Opat sa vsetko robilo v utajeni a ty sa divis, ze si ludia kladu otazky?
Keby rovnaku akciu zorganizovala USA alebo EU kladiem si rovnake otazky, takze ma nemozem obvinovat z toho, ze som zaujaty alebo zmanipulovany.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat