Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsem zvědav, jak to budou Rusové a Rusofilové obhajovat

Ked to nie je pravda ukaz mi taky stat? Aha zabudol som, Severna Korea s Kimom na cele.
Mame v Europe nejake obcianske vojny? Okrem pomatenych Madarov sa o zmenu statnych hranic nesnazi ziaden stat EU a Trianon je vseobecne uznavany.
Kde boli problemy. V Juhoslavii, ktorej statiky po svojom rozpade neboli schopne udrzat svoju celistvost a teraz je problem na Ukrajine, pretoze velke Rusko zacalo mat pocit, ze jeho zaujmy su ohrozene.
Uz som to spominal inde, na jednej strane je politika, PR a marketing na druhej strane je bezny zivot.
Bolo by velmi fajn spytat sa obyvatelov Krymu ako sa citia teraz. Ci im ta 97% sloboda za to stala, ci si za to kupia viacej chleba. Bolo by zaujimave sledovat ako to bude o rok o dva. Viem si zivo predstavit, ze 97% z 97% bude mat pocit, ze boli oklamani a ze sa im zije vyrazne horsie.
Napokon, a to som spominal uz tiez raz...Rusko sa zaujima o Luhansk a Doneck kvoli Krymu, pretoze ak by sI Ukrajina udrzala sucasny status a uzemnu celistvost tak Krym do par rokov ekonomicky skolabuje. A to nemusis byt ani ekonomom, ani geniusom, aby ti to skor, ci neskor doslo. Budem rad ak k tejto teme vratime o rok po zverejneni cisel po turistickej sezone, ktore ocakavam katastrofalne a pre Krym znicujuce.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat