Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsem zvědav, jak to budou Rusové a Rusofilové obhajovat

Netreba nic obhajovat, je jasne, ze Rusi na Ukrajine maju minimalne vojenskych poradcov, ktori zaucaju rebelov do tajov boja. Je logicke, ze inak by zle organizovane skupiny nemali sancu proti regularnej armade. Je jasne, ze ich podporuju aj materialne, ukradnute zbrane by im nestacili na aktivny odpor.
A osobne si myslim, ze kedze vyrazne dlho odolavaju ukrajinskej armade, ze su tam aj vojaci, cize nielen poradcovia. Ved nevedu partizansky sposob boja, oni ovladaju pomerne velke uzemie a uz dost dlho. Sna niekto nie je tak naivny, ze to dokazali sami, bez pomoci zvonku.
Robi sa to tak v kazdej vojne uz odjakziva, tato nie je ina a uplne chapem Putinove pohnutky. Je to spinava politika bohuzial a my s tym nic nespravime.
Keby sa ukrajina rozpadla a rozdeila, cast by sla napriklad nam (zakarpatska rus z cias pred vojnou), cast Polsku atd, tak ti obyvatelia, ktori by pripadli Rusku by skaredo zavideli tym, ktori by sa stali Poliakmi, ci Slovakmi. Pretoze pre nich sme bohaty zapad a mali by sa tu urcite lepsie ako sa maju teraz.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat