Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč se kupují hlavně horská kola?

Souhlasim, ta ohleduplnost u nas prave schazi, vsimnes si toho, jakmile vyjedes nekam ven. A je jedno mluvime-li o ridicovi auta, cyklistovi nebo pesim turistovi, kazdy z nich je neustale presvedcen o sve maximalni opravnenosti a ostatni at tahnou, taky me to sere. Jezdim slusne, kdyz mi vcas uhnou a nemusim se doprosovat, podekuju, zvonek nemam, ale da se "pinknout" do brzd, je to slyset daleko, pripadne si i zavolam, ale stane se mi az moc casto, ze jsem 50m daleko, jeden chodec se ohledne a smele pokracujou tri vedle sebe a neuhnou, pritom me minimalne jeden z nich videl.
Uz jsem tu myslim i nekdy psal, jak otec rikal dvema kravam s kocarkem, ze jsou na cyklostezce, kde jezdi kola a inline brusle, ze nemuzou jit stredem cesty a vedle sebe a jeste ho servaly co se do nich sere, kdyz sam na kole ani na bruslich neni.
Jeste jedna poznamka, je dobry bejt az natolik slusnej a na tom podekovani za umozneni prujezdu netrvat, stalo se mi to zrovna minuly tyden, pani s kocarkem me opravdu ohleduplne poustela a ja nepodekoval, proste jsem si to v tu chvili navic po 100km, kdy uz jsem toho mel plny zuby neuvedomil a pak me to mrzelo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat