Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Uhození ženy

Ahoj, vím že poradna.net je poradna s hodně aktivními uživateli a přehledností, tak píšu sem. A chtěl bych slyšet váš názor. Nejedná se o nic s PC, internetem... Ale mezilidské vztahy.
Začnu takhle.
Jsem klidnej člověk, který se vyhýbá veškerému násilí. Jen tak mě nic nerozčílí, ale pokud je to přes hranici tak to začíná být celkem zlý, ale furt se dokáži celkem kontrolovat.
A teď k případu s kterým si nevím rady.

Mám kamaráda, ten má sestru.
Bral bych jeho sestru jako kamarádku, ale po tom jak se chová se to opravdu nedá. Dělá mi strašné naschvály, provokuje mě, strká do mě, mlátí do mě, uráží mě. Chová se jako Pí**, a to nejen ke mě. Ale asi nejvíc ke mě protože si nechám všechno líbit. Ale když mi to začne opravdu líst krkem, tak jí Slušně poprosím ať toho nechá. To udělám několikrát.
Ale včera mě tak strašně naštvala, byli jsme venku a ona se k nám přidala. Dělala mi strašné nervy, pak už jsem toho měl dost, už jsem cítil, že už toho je moc tak jsem se zvedl a odešel, ani jsem se nerozloučil s ostatníma... Kámoš mě doběhl a šel se mnou. Aby toho nebylo málo ona nás doběhla a běžela napřed. To by mi ani tak nevadilo, ale jak probíhala kolem mě Tak jen řekla: "Jsem si nemyslela, že jsi tak urážlivej". To už jsem málem explodoval vzteky a chtěl jsem se za ní rozběhnout a dát jí pořádnou do držky, že by se objevila na nějaké ze stránek pro dospělé v kategorii hnus.
Chtěl bych se tedy zeptat jak by jste se zachovali vy?
Samozřejmě jsem jí nic neudělal, zachoval jsem se podle toho, že ženský se nemlátí. Ale ona se jak ženská nechová -.-

Chtěl jsem se tu hlavně vykecat, protože od včera mám zkaženou náladu. A potom co jsem to tu sepsal se mi celkem ulevilo.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat