Sorry, ale ťápeš tady totální zemákovicu. Na zcela racionální věci, jakože člověk je všežravec (bylo tam napsáno masožravec, vím to, ale předpokládám, že na všežravce napíšeš to samé) reaguješ slovem lež. A co tedy podle tebe člověk je?
Reagoval jsem na tvůj výrok
Dej zvireti sanci, at si samo vybere, urcite si nevybere klec, kdyz bude vedet, ze venku je neco lepsiho.
No a jelikož mi přesně tohle teď zažili na vlastní kůži, tak jsem ti to napsal a místo toho aby jsi buď uznal, že nemáš pravdu, nebo mě označil za lháře, že jsem si to vymyslel, tak uhýbáš jinam
Podívej já taky kupuju vajíčka z chovu ve volném výběhu a při spotřebě 10vajec měsíčně seru na to kolik stojí, maso kupuju od řezníka který má vlastní chov atd. Králíky od známého co je chová, ryby si nachystám sám (kromě mořských) a když jsem viděl jak nějací sopláci vyhazují kočku za ocas do luftu, ukázal jsem jim "sparťanskou výchovu". Kdyby jsi apeloval aby se lidé takto chovali, neřeknu ani popel, ale tvé
proste clovek na urovni nebude jist nejen psa, ale ani prase
je prostě netolerantní a totalitní chování. Takže když někdo nepopírá přírodní zákony (že člověk je všežravec), tak není na úrovni? Ubohé...
Ja respektuju to, ze ti lide jedi maso a ze se bud pokrytecky nechteji vubec zabyvat tim, ze to maso bylo predtim zive
Právěže nerespektuješ, to je ten problém, ty nerespektuješ nic a nikoho kdo věci vidí jinak ať už v problematice vegetariánsví, cyklistice, nebo politické orientace a na to jsem narážel.
Ostatně vadí ti, že "maso byo před tím živé"? A papáš kukuřičku? Nebo jinou zeleninku? Představ si že i ta byla živá a dokonce podle této nové studie cítí, vnímá a komunikuje... Tak že by jsi začal papat třeba polystyren? případně taková betonová drť šarže 32 - 63 ten žaludek taky docela zatíží. Na to mi co řekneš? Že rostlina nemá mozek?
Pro mě a za mě si žij třeba z podstaty, mě je to šumák, ale neurážej lidi, kteří se chovají zcela přirozeně a jinak než ty a hlavně jim nevnucuj svoje přesvědčení! Chceš bojovat? Bojuj, proti týrání v chovech, pro lepší podmínky, zajímej se, upozorňuj na nedostatky, šťourej, piš články, v tom všem tě rád podpořím, třeba posílej kontroly (pro mě a za mě), ale kurva nech každého jíst, co se mu líbí a neurážej ho za to...