Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Najlepsi priatel cloveka ,, pes,,

Dám ti jeden příklad, před měsícem a půl jsme s mojí našli zraněnou straku (asi po střetu s autem - křídlo nalomené), vzal jsem ji, dal do klece po fretce a křídlo dal do kupy (trvalo to měsíc a týden). Krmili jsme ji z ruky a za 14dní se nechala pohladit. Zvykla si na nás tak, že když jsme ji pouštěli (letu a života schopnou) tak jsme si po půl hodině našli zase v kleci (podotýkám, že jí trvalo cca 20min než z ní otevřené vyletěla. Nechtěl jsem jí ale v ní držet, takže má na zahradě voliéru aby ji nedostala kočka, ale může kdykoli ven nebo dovnitř. Občas se proletí, ale většinu času tráví tam. Nechce se jí od nás.

A můžeš mi teď kua vysvětlit ten dobrovolný návrat do zajetí?

Možná že jsi dobrý (i když dost naivní) člověk, ale o zvířatech a troufnu si říct že i celkově o životě víš totální 3,14ču, ale všechny by jsi poučoval, všechno by jsi chtěl aby běželo podle tebe a kdo to tak nedělá je přinejmenším "neslušný člověk" (například když jí maso). Měl by jsi se dát trochu dohromady, zapojit mozek, protože hloupí, podle mě, nejsi a být vůči okolí kua trochu tolerantní a respektovat názory a přesvědčení jiných lidí!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat