Tak ja mam to stesti, ze mi veprove a hovezi opravdu nechutnalo, takze vzdat se toho bylo jednoduche a mam urcite pochopeni pro lidi, kteri si zivot bez toho nedokazou predstavit, protoze ja ano i bez citu k zviratkum. Na druhou stranu jsem jedl drubez a ryby a chutnalo mi to moc, ale taky jsem to dokazal odbourat a dneska si dam rybu jedenkrat v roce a kure tak dvakrat do roka, oboji abych neurazil, idealne bych to nemusel vubec, ale premuzu se.
Na cem stale pracuju jsou syry (jim ajdam), mleko (krupicovou kasi jsem zkousel z vody, ale nejde to a ja ji mam rad, takze si myslim, ze tak jednou za dva mesice litr muzu) a jogurty (uz jsem je asi pul roku nejedl, ale zase jsem se k tomu vratil). Je jasny, ze ziskavani mleka a teda vyrobe mlecnych produktu z kravy je stejne tyranske jako jeji zabiti, ale asi jsem k tomu jeste nevyspel, taky trochu vinim to, ze rostlinne produkty, ktere by tyto mohly nahradit jsou stale dost drahe a prodavaji se predevsim ve specializovanych prodejnach, coz urcite neni ten Lidl co mame za rohem.