Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tragédia letu MH17

Vam nie je podozrive, ze padne lietadlo a par hodin na to je vonku sprava, ze ho zostrelila raketa? Odkial to vedeli? Taketo veci sa predsa potvrdzuju az vysetrovanim po par tyzdnoch a mesiacoch. Nie je divne, ze o rakete sa vedelo hned?

Tak kdyz piloti nehlasili zadnej problem a pak zcistajasna letadlo spadlo z deseti kilometru nad oblasti, kde se bojuje .. prvni, co lidi napadne, je sestreleni..
No a co si pamatuju prvni zpravy po par hodinach, tak to bylo ve stylu "letadlo bylo pravdepodobne sestreleno".
Cili na tom nic divnyho nevidim.

No a jinak Americani i Rusove maji dost mozna tak vykonne spionazni systemy, ze vi o kazdem uprdnuti motyla. Akorat se tim moc nechlubi.

** enter ** (bo tenhle engine neumi vic prazdnych radku)

Kazdopadne jinak moc nevim, co si o tom myslet. Snad jen to, ze valka je vul.
Informace z nasich klasickych medii (CT, idnes) jsou celkem jasne protiseparatisticke/protiruske. Ale nevidim duvod, proc by Ukrajinci sestrelovali civilni letadlo - nekde (na idnesu) jsem cetla, ze vzdusny prostor kontroluje Ukrajina, takze ti nemaji duvod strilet nejaka letadla. Coz mi prijde celkem logicky. A sestrelovat plne obsazeny letadlo jen proto, aby hodili spinu na separatisty a Rusko, mi prijde dost ubohy. Takze spis verim tomu, ze se ti radoby bojovnici za svobodu trefili do neceho jinyho nez chteli.
Ale jinak nad celym tim denim tam akorat tak kroutim hlavou a jsem zvedava, kdy a jak to skonci.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat