Tvoj prispevok ma zopar chybiciek krasy, aby bol jednostranne prijaty.
Za prve ten napdis...kde sa v pribehu okrem nadpisu spomina korupcia? Co chcel si zaujat ako bulvarny dennik a vymyslel si nadpis, co nesuvisi s obsahom prispevku? Ok, mozno si bol v "soku" este.
Trosku do lekarskeho prostredia vidim, kedze polovica rodiny mi tam pracuje(pracovala), takze pochybujem, zeby lekar na teba skrikol len tak. Pokial si sa mu neustale montoval do diagnozy a prekazal tak to chapem, spravil by som to aj ja. Ty si to sice mozno vnimal ako svoju pomoc, ale mohol si mu naozaj prekazat v praci.
Mozes byt rad, ze v sanitke bol lekar, bezna osadka zachranne vozidla totizto lekara neobsahuje a su tam len zachranari, co je sice fajn, ale doktor je predsa len viac,
Zaujimave je tiez, ze si urcil nielen diagnozu, ale aj liecbu...respektive si urcil, ze lieky na bolest hlavy brat pacient nemoze. Ty si lekar, ze vies, co moze alebo nie?
Ja osobne by som si doktorovi radit nedovolil, prd do toho vidim, svoj nazor sice mat mozem, ale radit doktorovi, co ma predpisat pacientovi? Trosku moc na mna.
Takze moje odporucanie je pozriet sa na pribeh s odstupom casu a uznat si svoj diel viny.
A inak podla popisu je jasne, ze tvoj znamy ma problem s hlavou, cize jednzacne vysetrenie u psychiatra, uz som zazil vo svojom okoli, ze podobne priznaky po uzivani liekov na upokojenie prestali.