Auta vašeho života
Jakými vozy jste za svůj život jezdili, vlastnili, nebo dlouhodobě užívali?
Moje historie:
Škoda 100 - naboural a opravil
škoda 120 - naboural a vyšrotoval
Golf II 1,8 66kW - jako mladej jsem se s ním vyřádil, i když jsem to musel každou chvilku opravovat
Daewoo Nexia - licencovanej Kadet, tohle auto jsem neměl ani trochu rád, nosilo smůlu. Okolnostmi nucenej odkup, jinak bych to nikdy dobrovolně nechtěl.
Octavia I Combi 1,6 74kW, LPG - kombík, pro rodinu nutnost
Citroen C3 Picasso - současný samohyb, srdeční záležitost
Avia, V3S, Škoda 706, Liaz, Tatra, Š 120. Jezdím dopravou, s autama jsem skončil.
Barča?
Zaspal jsem. Mates.
Takový?
![[265-mates-jpg]](http://debaty.net/files/265-mates-jpg)
Jo a taky bikran na kontejnery.
to je krása!!
Ještě hezčí byly ty starší, chromované budky.
edit:
Ja som mala najprv malu fabiu, ktora sa však chudatko totalne rozpadla - musela som sa jej zbaviť a teraz mam maleho červeneho Smartíka, ktorého milujem uplne najviac! :D Môj priatel je dokonca automechanik a stale mi smartíka "tuninguje :D teraz mi preň kupil paradnacku autokozmetiku - :D cez vikend umyvam! :D
reklama smazána. (touchwood)
Nechceš umejt aj to moje heblo? Myčka to sice opláchne, na kam se kartáče nedostanou, zůstávají mraky bordela. Prahy na dveřích jsou hnědý od prachu.
Strašne by som chcel mať toto auto je nádherné, vždy som po ňom túžil a ja ako starý 42 ročný skúsený zo života, čo si zaslúžim samozrejme za to, kolko som sa za celý život nadrel nejaký moskvič takýto v takej farbe....... nie tieto moderné shity viz zde