Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Auta vašeho života

Musím fenomén s dokonalými koncernovými auty taky potvrdit.
Obzvláště v mé generaci (okolo 20 let) když někam přijedu a nemám Octavii nebo Golfa, případně Audi, je na mě pohlíženo jako na odpad. Někdo má ironické kecy, někdo "soucitné".
Můj Citrón mě tedy (narozdíl od některých koncernářů :-D ) nikdy nikde nenechal, místa tam mám víc, žere to míň a hydropneumatický podvozek smete ze silnice (obzvláště u nás) i sebelepší pružiny.

Co se mi líbí nejvíc, že mezi těmito "koncernáři" má vyšší lidskou hodnotu i ten, kdo má komický tříválec (ovšem koncern), než kdokoli jiný s něčím nekoncernovým.

Jasně, normální člověk tohle neřeší, prostě koupí co jezdí a vyhovuje mu, ale je spousta fanatických uctívačů koncernu a "normální" lidi si tak z nich dělají srandu. Značka je mi ukradená, ale z principu bych si asi koncern nekoupil. Nechci mít s těmito pošuky nic společného. Tímto nechci říct, že jsou všichni koncernoví řidiči volové... Jenom někteří jo. :-D

Jen tak pro zajímavost: Vzpomněl jsem si na bývalého spolužáka s jistým koncernovým vozem, kterým se neustále chlubil a vytahoval. Pak se mu jednou za jízdy zamknul volant...
Auto na totálku (divné, že ta sláva neměla jen škrábance) a od té doby už koncernem nejezdí. :-D

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat