Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Auta vašeho života

1.Škoda 1202 "Stejšn" - Nebylo to mé auto, ale dědy. Bylo to ale auto do kterého jsem officiálně usedl jako řidič. Strašně staré auto, pod kterým děda neustále ležel a opravoval :) Ovšem se vše dalo opravit jednoduše doma, za desítky let toto auto nevidělo servis :) Nakonec prodáno kolem roku 2008 jako veterán jednomu nadšenci.

2. Ford Mondeo 2,0 TDCi Combi - Jedním slovem časovaná bomba. Nějaký čas to jelo dobře, žádný problém. A najednou se to začalo srá* jedna věc za druhou(Hlavně turbo+trysky) jen to vyjelo ze servisu už se jelo do jiného servisu znovu něco opravovat. A to lítali jen desetitisíce. Nakonec i když pořád tam byl skrytý velký problém to od nás odkoupilo AAA s tím, že převezmou všechnu zodpovědnost za vozidlo, prostě tak, že už o nich neuslyšíme(o problému nevěděli).
Nabídli velice slušnou částku tak jsme hned brali, vsadil bych cokoli za to, že nedojeli ani na jejich pobočku :) A dobře jim tak!

3. Škoda Fabia 2004 1.2 HTP - Bylo to od nového auta tyto fábie trpí na řetězové rozvody, které seriové po cca 35-40tis km dělali u většiny vozů problém a hrozilo zničení motoru. Nám se tento problém objevil při 65tis. km tak už jsme to neopravovali ale prodali za celkem slušné peníze.

4. Seat Toledo 1L 1.9 TDI/81kw - Současné auto. Podle někoho ošklivé auto a vrak. Ale já ho miluju. I když je ze všech aut co jsem měl, to nejstarší a nejlevnější tzv. vrak, slouží neuvěřitelně dobře na to jaký to je stařeček. Doufám, že ještě bude dlouho jezdit :) Toho určitě jeden den opláču. A přesvědčilo mě, že už jen a jen Diesel!
Zrovna se chystáme na dovolenou zhruba 2500km cestu. Moji známí se všichni shodují na tom, že jsem blázen vyjet tak daleko s takovým vrakem a vlastně vše co je starší 10 let je podle nich vrak se kterým by nejeli ani nakoupit. Tak já věřím tomu, že je v dobrém stavu a zvládne to v pohodě :)
Už se těším, až jim ukážu fotky starého Seatka u moře :-)

Zdá se, že jdu od novějších aut po staré vraky, nejsou na nová auta korunky no.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat