Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Auta vašeho života

Dale Cooper:

Ó, svaté koncernové vozidlo, klaním se před tebou, sypu si na hlavu popelnici a odcházím se stydět.

Ále, nač ta ironie? Chtěl jsem jenom vědět co ti na seatech vadí. Nějaká vlastní zkušenost nebo tak...

Zarniwúp:

Hehehe, to jsem zase něco nahlodnul, že jo? :-D

Vůbec ne. Díky za vysvětlení. V naší rodině nikdy nikdo moc koncernovím autům neholdoval nebo jinak. VW, škoda, audi nebo seat, vše to beru jako auto tedy spotřební zboží. Tím chci říct, nikdy jsem moc neřešil značku. Ano, třeba fiat nemusím, ale v rodině ho máme. Jezdí a funguje už dlouhá léta a většina věcí na něm je originál a má to najeto nějakých 270xxx km a je to auto z bazaru - takže dost možná stočený, sle drží.
Když jsem si vybíral první auto, výběrem jich prošlo mnoho a určitě jsem nekoukal na značky. Hodně jsem koukal na japonská auta toyoty, mišivbuši, nissan, suzuki atd atd. Pak na různé fordy mondeo, focus. Taky renault např. clio, opel corsa atd atd... Chci zkrátka říct, že na značku jsem nekoukal seata jsem našel náhodou, dojel jsem se na něj podívat a vzal si ho a jsem spokojený, proto jsem si taky pořídil opět seata, toť vše.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat